Închide meniul

Adrian Ilie nu este impresionat de Octavian Popescu, deşi „perla” de la FCSB a marcat în ultimele două runde: „Joacă la 30% din potenţial”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 16:49

Adrian Ilie nu este impresionat de Octavian Popescu, deşi „perla de la FCSB a marcat în ultimele două runde: „Joacă la 30% din potenţial

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

  • Adrian Ilie nu este impresionat de Octavian Popescu
  • Ce a declarat fostul internaţional român

Adrian Ilie nu este impresionat de forma arătată de Octavian Popescu în ultimele meciuri ale FCSB-ului. Fostul internaţional român este de părere că mijlocaşul roş-albaştrilor este departe de potenţialul său maxim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat primele sale două goluri ale sezonului, în ultimele două runde din campionat. Mijlocaşul a punctat în derby-ul cu Rapid, câştigat de roş-albaştrii cu scorul de 3-1, cât şi în duelul cu FC U Craova 1948, câştigat de asemenea, cu 2-0.

Adrian Ilie nu este impresionat de Octavian Popescu, deşi „perla” de la FCSB a marcat în ultimele două meciuri

Adrian Ilie are aşteptări mult mai mari de la Octavian Popescu. Fostul internaţional susţine că mijlocaşul poate avea o evoluţie mult mai bună, faţă de ultimele două etape, în care a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj.

Reclamă

„Cobra” a declarat că „perla” lui Gigi Becali trebuie să-şi asume mai mult responsabilitatea pe parcursul partidelor, şi totodată să nu se ferească de duelurile unu contra unu, mărturisind că „merită tăvălit”.

„Execuţia lui Tavi a fost foarte frumoasă. Are o biomecanică a lovirii mingii, dar trebuie să fie mai constant în joc. A marcat, dar nu a avut atât de multe reuşite ca în meciul cu Rapid. Mai constant. Am impresia că deocamdată joacă la 30% din potenţial. Are calitate, vreau să îl văd că îi ia unu la unu pe adversari.

Reclamă

Să nu greşească multe mingi, să intre mai mult în combinaţie. Să fie mingea mai mult la el. Să îşi asume anumite lucururi, aşa cum anul trecut îşi asuma să tragă de la 25-30 de metri. Acum nu îşi mai asumă. Merita să fie tăvălit.

Dacă ajungi la un nivel de joc şi o faci bine, nu poţi să dai mult înapoi. Ai perioade în care joci mai slab, dar nici chiar aşa. Sunt fluctuaţiile foarte mari. De asta spun că trebuie să fie mai constant. Văd că Pintilii îi dă încredere şi cred că va fi din ce în ce mai bun”, a declarat Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Mihai Stoica se teme că CSA Steaua poate să-l „rupă” pe Octavian Popescu

Mihai Stoica se teme că CSA Steaua poate să-l „rupă” pe Octavian Popescu. Managerul general al roș-albaștrilor a răbufnit la adresa clubului Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a fost selecționat la naționala U21, care va disputa două amicale săptămâna aceasta, cu CSA Steaua și FC Argeș.

„Tavi Popescu și Miculescu au fost selecționați la România U21 și vor juca cu CSA Steaua… De ce nu poate și România U21 să joace cu o altă echipă națională? De ce să meargă jucătorii noștri să joace cu CSA Steaua? Poate se accidentează… Poate intră cei de la CSA Steaua mai tare, să-i accidenteze.

Noi nu facem din astea, să nu lăsăm jucătorii la națională, nu contează dacă e acțiune FIFA sau nu. Oricum, suntem foarte nemulțumiți! Mă întreb și eu, de ce Tavi Popescu n-a fost selecționat la U20, care joacă cu Italia?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”