Închide meniul

Ofertă oficială primită de FCSB pentru Andrei Cordea! Destinație surpriză pentru „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 16:48

Ofertă oficială primită de FCSB pentru Andrei Cordea! Destinație surpriză pentru „perla lui Gigi Becali

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea celebrează alături de fanii FCSB-ului / Profimedia

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea de la o echipă din Bundesliga. Jucătorul de 23 de ani are șanse mari să părăsească clubul lui Gigi Becali în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru Andrei Cordea de la Augsburg, formație care ocupă locul 14 în Bundesliga.

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea

Sursa citată anunță însă că patronul roș-albaștrilor nu a fost mulțumit de suma oferită de nemți. Gigi Becali a cerut ca Augsburg să pluseze. Latifundiarul din Pipera își dorește cinci milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani.

Săptămâna aceasta, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru as.ro că o echipă din MLS și-a manifestat interesul pentru Cordea.

„Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Ilie Dumitrescu, reacție despre posibilul transfer al lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu crede că, dacă Becali va reuși să obțină cinci milioane de euro pentru Andrei Cordea, poate fi considerat un nou tun financiar.

„Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu?

A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt ’deal’ bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Cine îl înlocuiește pe Andrei Cordea la FCSB

MM Stoica e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului pentru a-l înlocui pe Andrei Cordea. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult. Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi. Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și