Închide meniul

Ofertă oficială primită de FCSB pentru Andrei Cordea! Destinație surpriză pentru „perla” lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 16:48

Ofertă oficială primită de FCSB pentru Andrei Cordea! Destinație surpriză pentru „perla lui Gigi Becali

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea celebrează alături de fanii FCSB-ului / Profimedia

  • Ofertă oficială primită de FCSB pentru Andrei Cordea
  • Destinație surpriză pentru „perla” lui Gigi Becali

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea de la o echipă din Bundesliga. Jucătorul de 23 de ani are șanse mari să părăsească clubul lui Gigi Becali în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru Andrei Cordea de la Augsburg, formație care ocupă locul 14 în Bundesliga.

FCSB a primit o ofertă oficială de transfer pentru Andrei Cordea

Sursa citată anunță însă că patronul roș-albaștrilor nu a fost mulțumit de suma oferită de nemți. Gigi Becali a cerut ca Augsburg să pluseze. Latifundiarul din Pipera își dorește cinci milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani.

Reclamă

Săptămâna aceasta, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru as.ro că o echipă din MLS și-a manifestat interesul pentru Cordea.

„Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Ilie Dumitrescu, reacție despre posibilul transfer al lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu crede că, dacă Becali va reuși să obțină cinci milioane de euro pentru Andrei Cordea, poate fi considerat un nou tun financiar.

„Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu?

A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt ’deal’ bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Cine îl înlocuiește pe Andrei Cordea la FCSB

MM Stoica e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului pentru a-l înlocui pe Andrei Cordea. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult. Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi. Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat