Închide meniul
EXCLUSIV

Dezvăluiri halucinante despre contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al Nassr: „Va fi cel mai bine plătit om de pe planetă!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 18:24

Reclamă
Dezvăluiri halucinante despre contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al Nassr: „Va fi cel mai bine plătit om de pe planetă!

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, într-un meci / Profimedia

Marius Niculae, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri halucinante despre contractul portughezului cu Al Nassr. „Săgeată” e convins că starul lusitan va fi cel mai bine plătit om de pe planetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona în 2001-2003, înainte de portughezul să semneze cu Manchester United. Cei doi chiar au dormit în aceeași cameră, în cantonamentele echipei.

Marius Niculae, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo, despre contractul portughezului cu Al Nassr

„Cristiano Ronaldo la Al Nassr, este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Probabil că asta a căutat dacă nu a semnat în Europa sau în MLS. A ales partea financiară și să fie cel mai bine plătit om de pe planetă. Vârsta își spune cuvântul. Nu cred că era o problemă la el partea financiară, dar asta a ales. Ce pot să-i zic decât mult succes și probabil se va gândi să doboare și pe acolo ceva recorduri, în campionatul Arabiei Saudite”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru as.ro.

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat că Cristiano Ronaldo, aflat la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Portugaliei, va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023, în schimbul unui salariu stratosferic.

MARCA: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie

Agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită. Contractul se va întinde pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. În conturile atacantului care a fost pus pe liber de Manchester United va intra o adevărată avere. CR7 va primi un salariu fabulos la Al-Nassr.

Reclamă
Reclamă 4

Spaniolii anunţă că principalul motiv din spatele deciziei luate de Cristiano Ronaldo este unul economic. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur va fi noua imagine a saudiţilor.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Reclamă

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

Fernando Santos, reacție după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a avut o reacție reținută cu privire latrasferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Tehnicianul susține că veteranul de 37 de ani este concentrat doar pe Cupa Mondială.

„Nu știu, nu am vorbit cu el despre asta. Am vorbit cu jucătorii, dar nu are nicio legătură cu această problemă. Nici nu știam, am aflat acum puțin timp. E decizia lui, este o întrebare pentru el, Cristiano este concentrat pe Cupa Mondială, să își ajute echipa”, a spus Fernando Santos la conferința de presă dinainte de Portugalia – Elveția, citat de marca.com.

Tot în timpul Cupei Mondiale  s-a despărțit Cristiano Ronaldo de fosta sa echipă, Manchester United. „Diavolii” i-au reziliat contractul după interviul exploziv cu Piers Morgan, în care a criticat dur clubul de pe Old Trafford.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și