Închide meniul
NEWS ALERT

MARCA: Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr de pe 1 ianuarie! Starul portughez va încasa o sumă astronomică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2022, 13:56

MARCA: Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr de pe 1 ianuarie! Starul portughez va încasa o sumă astronomică

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, în tricoul Portugaliei / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie 2023. Anunţul momentului a fost făcut de jurnaliştii de la Marca. Agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul se va întinde pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. În conturile atacantului care a fost pus pe liber de Manchester United va intra o adevărată avere. CR7 va primi un salariu fabulos la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie

Spaniolii anunţă că principalul motiv din spatele deciziei luate de Cristiano Ronaldo este unul economic. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur va fi noua imagine a saudiţilor.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Reclamă

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

În ultima perioadă, apăruse şi zvonul că Ronaldo ar putea ajunge la Bayern Munchen, dar Oliver Kahn l-a dezminţit.

Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre”, a declarat Oliver Kahn, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo mai are două piste. Este dorit atât în ţara natală, Portugalia, cât şi de David Beckham în Argentina.

Ronaldo, prima reacție după calificarea Portugaliei în optimile CM 2022

Cristiano Ronaldo a avut prima reacție după meciul Portugalia – Uruguay 2-0, în urma căruia lusitanii și-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Suntem în optimile de finală ale Cupei Mondiale! Super treabă, echipă! Ne-am afirmat puterea și calitatea în fața unui adversar puternic. Să mergem! Suntem în luptă și visul nostru este încă viu! Hai, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, după meci, pe Instagram.

Viorel Moldovan s-a amuzat de Cristiano Ronaldo

Viorel Moldovan râde de Cristiano Ronaldo, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0. Starul lusitan credea că a înscris în minutul 54 al meciului de la Cupa Mondială, cu o lovitură de cap, însă golul i-a fost atribuit, în cele din urmă, lui Bruno Fernandes, omul cu centrarea.

Ar fi fost golul cu numărul 119 pentru Cristiano Ronaldo la naționala Portugaliei. Viorel Moldovan s-a amuzat pe seama super-atacantului de 37 de ani, care a fost înlocuit în minutul 82.

Fostul internațional român consideră că Portugalia a arătat mai bine fără CR7 în teren.

Cred că Ronaldo pe bancă își rodea unghiile de ciudă dacă marca trei goluri Bruno Fernandes. Nu știu dacă putem vedea, premergător penalty-ului, s-au strâns mai mulți jucători în jurul punctului de la 11 metri. Ca să protejeze, cred eu, acea zonă, să nu vină uruguayenii și să nu deniveleze puțin punctul cu var.

Reclamă

Aș vrea să remarc ceva. Mi-a plăcut mai mult Portugalia fără Ronaldo decât cu Ronaldo. Am impresia că e o frână. Când au intrat alți jucători de pe bancă, parcă am văzut altceva pe faza ofensivă. Mult mai bun jocul colectiv, acțiunile colective!”, a spus Viorel Moldovan, potrivit tvr.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și