Închide meniul

Marius Şumudică, discurs vehement despre transferul lui Ronaldo la Al-Nassr: „‘Aaaa, la cămile, la cămile!’ La cămile se joacă fotbal!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2022, 11:09

Reclamă
Marius Şumudică, discurs vehement despre transferul lui Ronaldo la Al-Nassr: „Aaaa, la cămile, la cămile! La cămile se joacă fotbal!

Marius Şumudică, discurs vehement despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Hepta

Marius Şumudică, discurs vehement despre transferul lui Ronaldo la Al-Nassr. Şumudică antrenează în Arabia Saudită, la Al Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Ronaldo va ajunge la Al-Nassr de la 1 ianuarie a uimit lumea întreagă. Starul portughez ar urma să aibă un salariu de 200 de milioane de euro pe an. Marius Şumudică a comentat în stilul caracteristic acest posibil transfer şi nu a ratat ocazia de a transmis un mesaj tăios celor care contestă valoarea fotbalului din zona arabă.

Marius Şumudică, discurs vehement despre transferul lui Ronaldo la Al-Nassr

Bine că nu-l ia acum, da! Ar trebui întrebați oamenii ăia care tot vorbesc că antrenează românii pe la cămile. Să vedem acum, Ronaldo unde vine? Majoritatea, când se duce un antrenor străin și are succes în Arabia Saudită sau în Golf, în general, toată lumea: ‘Aaaa, la cămile, la cămile!’ La cămile se joacă fotbal!

Forța financiară a cluburilor de aici este ceva de nedescris. Când un club din Saudia vrea să ia un jucător, ia un jucător! Sau un antrenor, nu se pune problema. 

Transferul lui este un impact, un impact extraordinar pentru această zonă, pentru fotbalul de aici, în momentul în care iei un jucător precum Cristiano Ronaldo. Dacă Cristiano Ronaldo își va da acordul și va ajunge la Al Nassr este un impact mare pentru această zonă”, a spus Marius Şumudică la sport.ro.

Reclamă

 Dezvăluiri halucinante despre contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al Nassr

Marius Niculae, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri halucinante despre contractul portughezului cu Al Nassr. „Săgeată” e convins că starul lusitan va fi cel mai bine plătit om de pe planetă. Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona în 2001-2003, înainte de portughezul să semneze cu Manchester United. Cei doi chiar au dormit în aceeași cameră, în cantonamentele echipei.

„Cristiano Ronaldo la Al Nassr, este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Probabil că asta a căutat dacă nu a semnat în Europa sau în MLS. A ales partea financiară și să fie cel mai bine plătit om de pe planetă. Vârsta își spune cuvântul. Nu cred că era o problemă la el partea financiară, dar asta a ales. Ce pot să-i zic decât mult succes și probabil se va gândi să doboare și pe acolo ceva recorduri, în campionatul Arabiei Saudite”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru as.ro.

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat că Cristiano Ronaldo, aflat la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Portugaliei, va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023, în schimbul unui salariu stratosferic.

Reclamă 4 / 0/3

Fernando Santos, reacție după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a avut o reacție reținută cu privire latrasferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Tehnicianul susține că veteranul de 37 de ani este concentrat doar pe Cupa Mondială.

„Nu știu, nu am vorbit cu el despre asta. Am vorbit cu jucătorii, dar nu are nicio legătură cu această problemă. Nici nu știam, am aflat acum puțin timp. E decizia lui, este o întrebare pentru el, Cristiano este concentrat pe Cupa Mondială, să își ajute echipa”, a spus Fernando Santos la conferința de presă dinainte de Portugalia – Elveția, citat de marca.com.

Tot în timpul Cupei Mondiale  s-a despărțit Cristiano Ronaldo de fosta sa echipă, Manchester United. „Diavolii” i-au reziliat contractul după interviul exploziv cu Piers Morgan, în care a criticat dur clubul de pe Old Trafford.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și