Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a anunţat primul transfer al iernii la FCSB: „Da, m-am înţeles cu Iftime. Va veni la noi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2022, 14:30 / Actualizat: 6 decembrie 2022, 15:32

Gigi Becali a anunţat primul transfer al iernii la FCSB: „Da, m-am înţeles cu Iftime. Va veni la noi!

Gigi Becali a anunţat primul transfer al iernii la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat primul transfer al iernii la FCSB. Patronul FCSB a anunţat că s-a înţeles pentru transferul lui Kevin Boli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime pentru primul transfer al iernii la FCSB.

Gigi Becali a anunţat primul transfer al iernii la FCSB

Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, în exclusivitate pentru gsp.ro.

La rândul său, Valeriu Iftime a recunoscut că a vorbit cu Gigi Becali despre tranbsferul lui Kevin Boli. „Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”, a spus şi Valeriu Iftime pentru sursa mai sus citată.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion. La Botoşani, Boli are un salariu lunar de 7.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali l-a vrut pe Kevin Boli şi în vară

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli şi în vară, când putea să îl ia gratis. Patronul FCSB nu s-a putut înţelege la bani cu fundaşul de la Botoşani. După mai multe discuţii cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică, patronul de la FCSB a renunţat la această mutare.

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și