Închide meniul

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră: „Ce nebunie!”. Cum a reacționat soția sa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 11:59

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră: „Ce nebunie!. Cum a reacționat soția sa

Lionel Messi a ajuns la 1000 de meciuri în carieră

Lionel Messi a ajuns la 1000 de meciuri în carieră / Profimedia

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră, a fost unul special. Starul argentinian a atins o bornă fabuloasă și a sărbătorit așa cum se cuvine alături de fanii săi din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi s-a arătat extrem de entuziasmat de pragul pe care l-a atins în cariera sa extraordinară.

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră

Căpitanul naționalei Argentinei a postat un mesaj superb pe rețelele sociale, în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere. Postarea lui Lionel Messi a adunat peste 7 milioane de aprecieri în câteva ore.

„O mie de meciuri deja, ce nebunie… Și mereu cu aceeași iluzie pe care am simțit-o încă de la primul meci pe care l-am jucat ca profesionist.

Mulțumesc mult tuturor celor care mă însoțesc în această călătorie frumoasă”, a scris Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Antonela Roccuzzo s-a numărat printre primele persoane care au reacționat la mesajul sud-americanului. Soția lui Messi i-a răspuns într-un comentariu în care a adăugat mai multe emoticoane în formă de aplauze.

Reclamă 4 / 0/3
Antonela Roccuzzo a reacționat la postarea lui Lionel Messi / Instagram

Lionel Messi a adunat 1000 de meciuri per total, pentru FC Barcelona, PSG și naționala Argentinei. Atacantul argentinian a marcat 795 de goluri: 701 pentru echipele de club și 94 pentru selecționata mare a „Pumelor”.

Pentru Messi și Argentina urmează meciul „de foc” cu Olanda, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Partida se va disputa vineri, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Messi, reacție emoționantă în timp ce își vedea soția și copiii celebrând golul cu Australia

Lionel Messi a părut copleșit de emoții în timp ce un reporter i-a arătat o înregistrare cu soția și copiii săi celebrând golul înscris cu Australia, din optimile Cupei Mondiale din Qatar.

Leo Messi a fost susținut de familie la fiecare meci al Argentinei de la Mondialul din Qatar. De fiecare dată, Antonella și cei trei băieți ai starului argentinian au „explodat” de bucurie la golurile fotbalistului lui PSG. Cu Australia, Antonella, Thiago, Mateo și Ciro au fost în delir.

În timp ce privea filmarea cu familia sa manifestându-se, Leo Messi a afișat un zâmbet nemărginit. Vedeta Argentinei este la primul Mondial când are copiii alături.

„Familia mea este mereu în inima mea. Pentru copiii mei, au crescut și acum înțeleg totul. Suferă, se bucură la goluri. Sunt foarte fericit să împărtășesc aceste momente cu ei.

Reclamă

Este prima mea Cupă Mondială cu copiii mei alături. Tiago, care este cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, citat de eurosport.ro.

Lionel Messi (35 de ani) și Antonella Roccuzzo (34 de ani) au împreună trei băieți, Thiago, 10 ani, Mateo, 7 ani, și Ciro, 4 ani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și