Închide meniul

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră: „Ce nebunie!”. Cum a reacționat soția sa

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 11:59

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră: „Ce nebunie!. Cum a reacționat soția sa

Lionel Messi a ajuns la 1000 de meciuri în carieră

Lionel Messi a ajuns la 1000 de meciuri în carieră / Profimedia

  • Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră
  • Cum a reacționat soția sa

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră, a fost unul special. Starul argentinian a atins o bornă fabuloasă și a sărbătorit așa cum se cuvine alături de fanii săi din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi s-a arătat extrem de entuziasmat de pragul pe care l-a atins în cariera sa extraordinară.

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră

Căpitanul naționalei Argentinei a postat un mesaj superb pe rețelele sociale, în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere. Postarea lui Lionel Messi a adunat peste 7 milioane de aprecieri în câteva ore.

Reclamă

„O mie de meciuri deja, ce nebunie… Și mereu cu aceeași iluzie pe care am simțit-o încă de la primul meci pe care l-am jucat ca profesionist.

Mulțumesc mult tuturor celor care mă însoțesc în această călătorie frumoasă”, a scris Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Antonela Roccuzzo s-a numărat printre primele persoane care au reacționat la mesajul sud-americanului. Soția lui Messi i-a răspuns într-un comentariu în care a adăugat mai multe emoticoane în formă de aplauze.

Reclamă 4 / 0/3
Antonela Roccuzzo a reacționat la postarea lui Lionel Messi / Instagram

Lionel Messi a adunat 1000 de meciuri per total, pentru FC Barcelona, PSG și naționala Argentinei. Atacantul argentinian a marcat 795 de goluri: 701 pentru echipele de club și 94 pentru selecționata mare a „Pumelor”.

Pentru Messi și Argentina urmează meciul „de foc” cu Olanda, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Partida se va disputa vineri, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Messi, reacție emoționantă în timp ce își vedea soția și copiii celebrând golul cu Australia

Lionel Messi a părut copleșit de emoții în timp ce un reporter i-a arătat o înregistrare cu soția și copiii săi celebrând golul înscris cu Australia, din optimile Cupei Mondiale din Qatar.

Leo Messi a fost susținut de familie la fiecare meci al Argentinei de la Mondialul din Qatar. De fiecare dată, Antonella și cei trei băieți ai starului argentinian au „explodat” de bucurie la golurile fotbalistului lui PSG. Cu Australia, Antonella, Thiago, Mateo și Ciro au fost în delir.

În timp ce privea filmarea cu familia sa manifestându-se, Leo Messi a afișat un zâmbet nemărginit. Vedeta Argentinei este la primul Mondial când are copiii alături.

„Familia mea este mereu în inima mea. Pentru copiii mei, au crescut și acum înțeleg totul. Suferă, se bucură la goluri. Sunt foarte fericit să împărtășesc aceste momente cu ei.

Reclamă

Este prima mea Cupă Mondială cu copiii mei alături. Tiago, care este cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, citat de eurosport.ro.

Lionel Messi (35 de ani) și Antonella Roccuzzo (34 de ani) au împreună trei băieți, Thiago, 10 ani, Mateo, 7 ani, și Ciro, 4 ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!