Închide meniul

Probleme la U Cluj! 4 jucători au petrecut până târziu înaintea meciului cu Petrolul și au fost amendați cu 1000 de euro

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 14:15

Reclamă
Probleme la U Cluj! 4 jucători au petrecut până târziu înaintea meciului cu Petrolul și au fost amendați cu 1000 de euro

4 jucători de la U Cluj au fost amendați

4 jucători de la U Cluj au fost amendați / Hepta

Probleme la U Cluj! 4 jucători au petrecut până târziu înaintea ultimului meci din Liga 1, pierdut în fața Petrolului, scor 0-2, și au suportat consecințele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Romario Pires, Ely Fernandes, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea. Cei 4 s-au distrat într-un club până dimineață, înaintea partidei de pe „Ilie Oană”.

Probleme la U Cluj! 4 jucători au petrecut până târziu înaintea meciului cu Petrolul și au fost amendați cu 1000 de euro

Eugen Neagoe, antrenorul „Șepcilor roșii”, a anunțat că fiecare dintre cei 4 petrecăreți va fi amendat cu 1000 de euro.

În plus, Romario Pires a pierdut banderola de căpitan. Aceasta va fi purtată de acum înainte, prin rotație, de Alexandru Chipciu și Ioan Filip.

Eugen Neagoe și-a certat jucătorii la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, din grupele Cupei României.

Reclamă

„Știu foarte bine ce s-a întâmplat. Au fost cei 4 jucători de care s-a vorbit. Am discutat cu jucătorii și am luat niște măsuri. Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei. M-am informat foarte bine.

Când iau decizii pe care nu aș dori să le iau și jucătorii încalcă regulamentul, atunci trebuie să fiu foarte bine documentat. Nu vreau să pedepsesc un jucător, doar de dragul de a pedepsi.

Ei au fost penalizați destul de usturător. Îmi pare rău, dar aceasta este situația. Au fost amendați cu 1.000 de euro fiecare. Se vor opri banii din salariu.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe i-a certat pe jucătorii petrecăreți: „Cui nu îi convine, e liber să plece!”

Universitatea Cluj e un club important, le-am spus și în vestiar, trebuie să respectăm numele pe care îl reprezentăm. E un club cu o istorie foarte mare, avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim. Datoria lor este să se pregătească foarte bine, să se pună în slujba echipei

Cui nu îi convine, e liber să meargă în altă parte. Lezăm imaginea clubului, iar Universitatea Cluj e o echipă cu o emblemă foarte grea. Noi trebuie să facem cinste acestui club, nu să lovim în imaginea lui. Ei nu trebuiau să fie în acel moment unde au fost.

În ceea ce îl privește pe Denis Ispas, nu este adevărat (n.r. – că a adormit pe ruleta din cazinou). Dacă se confirma, suporta și el consecințele și eram probabil și mai drastic. El s-a prezentat bine la antrenament. Legat de joc, el a făcut două greșeli, a scăpat omul din marcaj la primul gol și a fost acea pasă către adversar la ultima fază. Ca joc, el nu a fost cel mai slab jucător., a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă premergătoare meciului U Cluj – Rapid, potrivit site-ului clubului din Ardeal.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și