Închide meniul

Petrolul – U Cluj 2-0. „Lupii galbeni” au urcat din nou pe loc de play-off! Bart Meijers şi Marius Cioiu au marcat golurile victoriei!

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 19:00 / Actualizat: 2 decembrie 2022, 21:01

Petrolul – U Cluj 2-0. „Lupii galbeni au urcat din nou pe loc de play-off! Bart Meijers şi Marius Cioiu au marcat golurile victoriei!

Petrolul - U Cluj LIVE SCORE (19:00). Derby de tradiţie în Liga 1

Gicu Grozav, în tricoul Petrolului / Hepta

  • Petrolul – U Cluj 2-0

Petrolul – U Cluj 2-0! Partida din etapa a 19-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. „Lupii galbeni” au revenit pe loc de play-off, graţie succesului cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul se menţine pe locul 6 în Liga 1, cu 29 de puncte acumulate după 19 runde. Ploieştenii sunt la egalitate cu FCSB, însă roş-albaştrii au un meci în minus de disputat.

Petrolul – U Cluj 2-0

Final! Petrolul – U Cluj 2-0-! Trupa lui Nae Constantin a reuşit să se impună în prima etapă după reluarea campionatului. Ploieştenii au câştigat graţie golurilor marcate de Bert Meijers şi Marius Cioiu.

Reclamă

Min. 90+3: Gol Petrolul! Cioiu a marcat pentru 2-0 şi i-a adus toate cele trei puncte lui Nae Constantin!

Min 45+4: GOOOL Petrolul! Bart Meijers a înscris după un corner.

Reclamă

Min. 1: Începe partida dintre Petrolul şi U Cluj!

Petrolul: Leitner – Lima Santos, Meijers, Huja – Borța, Jair Tavares, Seto, Țicu – G. Grozav, Budescu, Măzărache
Rezerve: Vâlceanu – Pashov, A. Olaru, Velisar, Cebotaru, D. Dumitriu, M. Bratu, Tucaliuc, Cioiu
Antrenor: Nicolae Constantin

U Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag – I. Filip, G. Simion, Ov. Bic – Haită, Thiam, L. Fulop
Rezerve: Gorcea – Chipicu, Fl. Ilie, Purece, Hofman, Remacle, Horșia, Ely Fernandes, Ad. Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Petrolul a fost mutat pe Arena Naţională

Derby-ul Rapid – Petrolul nu se va mai disputa pe stadionul din Giuleşti şi a fost mutat pe Arena Naţională. Meciul din etapa a 20-a a Ligii 1 este programat pe 14 decembrie.

„Primvus Derby” va avea loc pe cel mai mare stadion din ţară, după ce gazonul de pe Stadionul Rapid va fi schimbat. Oficialii clubului au anunţat că lucrările nu vor fi terminate la timp.

„RAPID – PETROLUL, PE ARENA NAȚIONALĂ. Meciul de pe 14 decembrie, dintre Rapid și Petrolul Ploiești, se va desfășura pe Arena Națională, din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului de pe Giulești. Partida va începe la ora 19:00!„, au transmis giuleştenii pe contul de Facebook.

Până la meciul cu Petrolul, jucătorii lui Adi Mutu mai au de disputat două partide, ambele în deplasare. Au de jucat cu FC Argeş în campionat şi cu Universitatea Cluj în Cupa României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum