Închide meniul

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul! Experienţă de coşmar pentru David Rudisha

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 17:53

Reclamă
Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul! Experienţă de coşmar pentru David Rudisha

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. Prin ce a trecut David Rudisha

David Rudisha a scăpat nevătămat dintr-un accident aviatic / Twitter

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. David Rudisha a scăpat nevătămat, dar a trecut prin clipe teribile după ce motorul aeronavei de mici dimensiuni s-a oprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kenyanul David Rudisha, medaliat cu aur la 800 m la Jocurile Olimpice din 2012 şi 2016, se afla la bordul unui avion mic, care s-a prăbuşit sâmbătă. Fostul sportiv a ieşit nevătămat din accident.

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. Prin ce a trecut David Rudisha

În timp ce se întorcea de la „Olimpiadele Maasai”, avionul mic, în care se afla Rudisha, a fost nevoit să aterizeze în caz de urgenţă şi s-a prăbuşit la sol. Alte cinci persoane se aflau la bord, anunţă news.ro.

Sportivul kenyan în vârstă de 33 de ani este nevătămat. Unul dintre pasageri, rănit la coaste, este internat. Ceilalţi ocupanţi ai avionului au fost răniţi uşor şi au fost externaţi de la spital.

David Rudisha a povestit pentru Daily Nation, un cotidian din Kenya, despre acele câteva minute de frică: „Totul a fost bine, dar după şapte sau opt minute de zbor, motorul avionului s-a oprit. (Pilotul) a văzut un spaţiu deschis şi a încercat să aterizeze avionul acolo. Dar una dintre aripi a lovit un copac şi avionul a început să se învârtească, înainte de a atinge solul stâncos. Pilotul a făcut o treabă uimitoare menţinând avionul stabil cât mai mult timp posibil„.

Reclamă

În urmă cu trei ani, Rudisha trecuse printr-o altă experienţă. Acesta a fost victima unui accident rutier grav. O anvelopă a vehiculului său a explodat în timp ce se afla pe autostradă şi s-a ciocnit de un autobuz. Chiar dacă impactul a fost violent şi maşina a fost distrusă, Rudisha a ieșit pe picioarele lui din autoturism și fără nicio fractură.

Legenda baschetului, Kobe Bryant, a murit într-un accident aviatic

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa în ianuarie 2020, într-un accident aviatic. Atât legenda baschetului, cât şi celelalte opt persoane aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles au murit pe loc, din cauza rănilor, se arată în raportul accidentului dat publicităţii. Raportul arată clar că Bryant şi ceilalţi pasageri au murit din cauza traumatismelor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă şi s-a prăbuşit pe un deal la nord-vest de Los Angeles.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și