Închide meniul

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul! Experienţă de coşmar pentru David Rudisha

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 17:53

Reclamă
Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul! Experienţă de coşmar pentru David Rudisha

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. Prin ce a trecut David Rudisha

David Rudisha a scăpat nevătămat dintr-un accident aviatic / Twitter

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. David Rudisha a scăpat nevătămat, dar a trecut prin clipe teribile după ce motorul aeronavei de mici dimensiuni s-a oprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kenyanul David Rudisha, medaliat cu aur la 800 m la Jocurile Olimpice din 2012 şi 2016, se afla la bordul unui avion mic, care s-a prăbuşit sâmbătă. Fostul sportiv a ieşit nevătămat din accident.

Un campion olimpic a supravieţuit după ce s-a prăbuşit cu avionul. Prin ce a trecut David Rudisha

În timp ce se întorcea de la „Olimpiadele Maasai”, avionul mic, în care se afla Rudisha, a fost nevoit să aterizeze în caz de urgenţă şi s-a prăbuşit la sol. Alte cinci persoane se aflau la bord, anunţă news.ro.

Sportivul kenyan în vârstă de 33 de ani este nevătămat. Unul dintre pasageri, rănit la coaste, este internat. Ceilalţi ocupanţi ai avionului au fost răniţi uşor şi au fost externaţi de la spital.

David Rudisha a povestit pentru Daily Nation, un cotidian din Kenya, despre acele câteva minute de frică: „Totul a fost bine, dar după şapte sau opt minute de zbor, motorul avionului s-a oprit. (Pilotul) a văzut un spaţiu deschis şi a încercat să aterizeze avionul acolo. Dar una dintre aripi a lovit un copac şi avionul a început să se învârtească, înainte de a atinge solul stâncos. Pilotul a făcut o treabă uimitoare menţinând avionul stabil cât mai mult timp posibil„.

Reclamă

În urmă cu trei ani, Rudisha trecuse printr-o altă experienţă. Acesta a fost victima unui accident rutier grav. O anvelopă a vehiculului său a explodat în timp ce se afla pe autostradă şi s-a ciocnit de un autobuz. Chiar dacă impactul a fost violent şi maşina a fost distrusă, Rudisha a ieșit pe picioarele lui din autoturism și fără nicio fractură.

Legenda baschetului, Kobe Bryant, a murit într-un accident aviatic

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa în ianuarie 2020, într-un accident aviatic. Atât legenda baschetului, cât şi celelalte opt persoane aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles au murit pe loc, din cauza rănilor, se arată în raportul accidentului dat publicităţii. Raportul arată clar că Bryant şi ceilalţi pasageri au murit din cauza traumatismelor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă şi s-a prăbuşit pe un deal la nord-vest de Los Angeles.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și