Închide meniul

A murit tatăl lui Ionuţ Nedelcearu. Gestul prin care internaţionalul român le-a câştigat respectul celor de la Palermo

Publicat: 12 decembrie 2022, 19:44 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 19:00

Reclamă
A murit tatăl lui Ionuţ Nedelcearu. Gestul prin care internaţionalul român le-a câştigat respectul celor de la Palermo

Momente dificile pentru Ionuţ Nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru echipa naţională/ Profimedia

A murit tatăl lui Ionuţ Nedelcearu. Internaţionalul român a aflat cumplita veste cu câteva ore înainte de partida cu SPAL, scor 1-1. Nedelcearu a preferat să rămână la echipă pentru meci, înainte să revină în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin Nedelcearu a fost şi el fotbalist. S-a format la juniorii de la Dinamo, iar la seniori a jucat pentru Farul, Victoria, Oţelul Galați și FC Braşov.

A murit tatăl lui Ionuţ Nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu le-a câştigat respectul celor de la Palermo, când a decis să rămână la echipă şi să nu plece imediat după ce a aflat cumplita veste. Clubul italian chiar a postat pe reţelele de socializare un mesaj de condoleanţe.

„Palermo FC, cu președintele Dario Mirri și întreaga familie City Football Group, îi sunt alături lui Ionuț Nedelcearu în urma pierderii tatălui. Condoleanțe lui Ionuț și celor dragi lui!”, este comunicatul lui Palermo.

Reclamă

Într-o situație de durere extremă, gigantul român a decis să nu-și abandoneze colegii și să joace meciul, unde s-a descurcat excelent. Fundașul central a avut o contribuție majoră, controlându-le incursiunile lui La Mantia și Rabbi”, au scris italienii de la ”Palermo Today”.

Ionuţ Nedelcearu a primit încurajări şi din partea colegilor săi de echipă. Ivan Marconi, colegul său din defensivă, i-a transmis un mesaj impresionant.

”Din păcate, vestea ne-a șocat. Nici nu îmi pot imagina prin ce trece, pentru că în astfel de situații ești devastat. A fost lăudabil că a jucat, nu a fost ușor și nu a dat deloc dovadă că ar avea emoții. Este un mare profesionist. Suntem alături de el”, a declarat și colegul său din defensivă Ivan Marconi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și