Închide meniul
Foto

Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan pe 17 decembrie, când va împlini 50 de ani: „Asta mi-aș dori, e singurul lucru!”

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 9:19

Reclamă
Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan pe 17 decembrie, când va împlini 50 de ani: „Asta mi-aș dori, e singurul lucru!”

Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Instagram

S-a aflat care este cadoul la care râvnește Anamaria Prodan în ziua în care va împlini 50 de ani. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere pe 17 decembrie, alături de familie și prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători este cu pregătirile în toi pentru petrecerea cu 300 de invitați pe care o organizează la un restaurant din București. Anamaria a anunțat și care este singurul cadou pe care și l-ar dori în ziua în care ajunge la o bornă impresionantă.

Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan, la împlinirea a 50 de ani

Pe punctul de a divorța de cel de-al doilea soț, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-ar dori să își găsească barbatul ideal.

(Moderator: Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai putea primi?) Dacă mă întrebi acum, mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat. Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu!

În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Nu… vreau un bărbat adevărat!„, a declarat Anamaria Prodan la podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Impresarul a oferit și detalii despre petrecerea care va avea loc în acest final de săptămână.

Va fi cu lăutari, păi sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, spunea Anamaria Prodan.

Ion Țiriac, lăudat de Anamaria Prodan

Ion Țiriac este românul care a “cucerit-o” pe Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut că și-ar dori ca miliardarul să îi fie soț, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Fostul mare jucător de tenis este considerat a fi, de agentul de jucători, bărbatul perfect.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan e convinsă că Ion Țiriac este bărbatul lângă care ar fi cu adevărat fericită.

(Reporter: Tu te mai vezi cu cineva?) Da. A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus. Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează.

Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.

(Reporter: Există în momentul ăsta profilul?) Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani (n.r. dacă nu o deranjează vârsta lui Ion Țiriac). Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!“, a declarat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași podcast.

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Căsnicia Anamariei Prodan cu Tiberiu Dumitrescu a durat între 1998 și 2007. Din 2008 este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și