Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani și organizează o petrecere grandioasă alături de fostul iubit. Câți invitați va avea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2022, 16:32

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani și organizează o petrecere grandioasă alături de fostul iubit. Câți invitați va avea

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani și organizează o petrecere grandioasă alături de fostul iubit, Codrin Ştefănescu

Anamaria Prodan împlineşte 50 de ani pe 17 decembrie / Colaj Instagram

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani pe 17 decembrie și e pregătită să sărbătorească la maximum. Agentul de jucători organizează o petrecere grandioasă alături de Codrin Ștefănescu, cel care i-a fost iubit în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta vrea să facă uitate probleme pe care le are cu Laurențiu Reghecampf, cu care este în scandal de divorț. „Facem cea mai mare petrecere”, anunță Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani. Organizează o petrecere grandioasă

Impresarul a venit și cu detalii. A întocmit lista invitaților alături de Codrin Ștefănescu. Amândoi vor chema, în total, peste 300 de oameni.

„(Moderator: La 50 de ani va fi o petrecere grandioasă?) Da! Da, mare! De foarte mulți ani nu mi-am mai făcut ziua pentru că nu eram fericită. Cele din ultimii ani și mai ales penultima zi de naștere au fost total nefericite. Nu mai voiam să fac nimic.

Acum, la 50 de ani… stăteam de vorbă cu Codrin Ștefănescu, care îmi este prieten de o viață. Am crescut împreună noi. El este născut pe 20 decembrie, eu pe 17. I-am zis: ‘Anul ăsta ne facem ziua împreună!’. Facem cea mai mare petrecere. Acum ne uitam pe hârtie și erau 300 și ceva de persoane. Facem jumătate – jumătate persoanele.

Reclamă

Și ne tot uităm, crește lista. Va fi cu lăutari, păi sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!„, a declarat Anamaria Prodan la podcastul „Tare de tot”.

Codrin Ștefănescu, detalii inedite despre relația cu Anamaria Prodan

Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan ar fi format un cuplu între 1995 și 1996, iar relația era pe placul familiilor lor. Totuși, s-a ajuns la despărțire înainte să apară planuri de nuntă. Doi ani mai târziu, Anamaria Prodan era dusă în fața altarului de baschetbalistul Tiberiu Dolniceanu.

Politicianul asigură nu au fost resentimente și că se înțelege excelent chiar și acum cu Anamaria Prodan. Este într-o bună relație de prietenie și cu Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită„, a declarat Codrin Ștefănescu la o emisiune TV.

Anamaria Prodan, decizie radicală în timpul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare pe care o va primi fiul ei, Bebeto, de la Laurențiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku ar trebui să achite, lunar, 1600 de euro. Anamaria cerea de aproape cinci ori mai mult: 7.000 de euro.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț pe care o înaintase “Reghe”, iar deciziile luate au înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Aceasta nu acceptă condițiile și este hotărâtă să facă apel. Între timp, nici nu vrea să mai audă de cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.

Anamaria Prodan ar fi luat decizia radicală de a arunca toate tablourile cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei din Snagov. Chiar fiul ei, Bebeto, i-ar fi cerut asta.

Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!

Niciodată nu am cerut un leu nimănui. Nu mă interesează. Reghecampf a deschis aceste procese, ca la piață. Nu am 3000, nu am 7000, dau 2000. Acum nu mai vrea să dea 2000, e fericit că dă 1500. Păi ce, copilul meu trăiește cu 1500 de euro pe lună? Benzina mea e 100 de euro zilnic… la una dintre mașini. Stau în Snagov, fac 150-200 de kilometri pe zi“, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan va împlini sâmbătă 50 de ani
  • Vedeta se pregăteşte să sărbătorească

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și