Închide meniul
Video

David Popovici a câştigat medalia de argint la 200 de metri liber, după o cursă fantastică. Finala a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 12:11

Reclamă

David Popovici, argint la 200 de m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici a cucerit medalia de argint, la cursa de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt, competiţie care este transmisă în exclusivitate de Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu pleacă de la Melbourne fără medalie. Deşi a avut al şaselea timp în calificări, sportivul a înotat magistral în finală, şi a încheiat-o pe locul secund. Înotătorul român a înregistrat timpul de 1.40.79.

David Popovici, argint la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt! Cursa a fost în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY

David Popovici s-a clasat în spatele sud-coreanului Sunwoo Hwang, care a dominat finala la 200 de metri liber. Acesta a înregistrat timpul de 1.39.72. Podiumul a fost completat de Tom Dean, britanicul terminând cursa cu timpul de 1.40.86, la mică diferenţă de Popovici.

David Popovici a obţinut prima medalie la Campionatul Mondial în bazin scurt. Sportivul s-a clasat pe locul 4 la proba în care a fost rege anul acesta, cea de 100 de metri, iar la proba de 400 de metri a ratat calificarea în finală.

Este de menţionat faptul că proba de 200 de metri liber nu este favorita lui David Popovici, iar rezultatul obţinut astăzi la Melbourne este unul magistral. Finala a putut fi urmărită în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

David Popovici se relaxează alături de Gregorio Paltrinieri

David Popovici se relaxează alături de Gregorio Paltrinieri la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne.

Puștiul român și celebrul înotător italian au jucat tenis de masă într-unul dintre saloanele puse la dispoziție de World Aquatics. Organizatorii competiției au surprins momentul pe Instagram.

Gregorio Paltrinieri a cucerit, sâmbătă, medalia de aur în proba de 800 metri liber la Campionatele Mondiale în bazin scurt. A fost a doua sa medalie la competiția de la Melbourne, unde a ieșit campion mondial și în proba de 1500 metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul are 40 de medalii în carieră, dintre care 3 olimpice: aur la Rio 2016, la 1500 metri liber, argint la Tokyo 2021, la 800 metri liber, și bronz la Tokyo 2021, la maratonul de 10km. Paltrinieri este deținătorul recordului mondial la proba de 1500 metri liber în bazin scurt, cu timpul 14:08:06, stabilit în 2015, în Israel.

Gregorio Paltrinieri este un suporter înfocat al clubului de fotbal italian Juventus, dar și mare pasionat de desen și arhitectură. Tatăl său Luca l-a adus în contact cu apa încă de când acesta avea doar patru luni. “A fost un lucru natural pentru el, din acel moment nu vrut să mai iasă din apă!”

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și