Închide meniul
Video

David Popovici a câştigat medalia de argint la 200 de metri liber, după o cursă fantastică. Finala a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 12:11

David Popovici, argint la 200 de m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici a cucerit medalia de argint, la cursa de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt, competiţie care este transmisă în exclusivitate de Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu pleacă de la Melbourne fără medalie. Deşi a avut al şaselea timp în calificări, sportivul a înotat magistral în finală, şi a încheiat-o pe locul secund. Înotătorul român a înregistrat timpul de 1.40.79.

David Popovici, argint la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt! Cursa a fost în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY

David Popovici s-a clasat în spatele sud-coreanului Sunwoo Hwang, care a dominat finala la 200 de metri liber. Acesta a înregistrat timpul de 1.39.72. Podiumul a fost completat de Tom Dean, britanicul terminând cursa cu timpul de 1.40.86, la mică diferenţă de Popovici.

David Popovici a obţinut prima medalie la Campionatul Mondial în bazin scurt. Sportivul s-a clasat pe locul 4 la proba în care a fost rege anul acesta, cea de 100 de metri, iar la proba de 400 de metri a ratat calificarea în finală.

Este de menţionat faptul că proba de 200 de metri liber nu este favorita lui David Popovici, iar rezultatul obţinut astăzi la Melbourne este unul magistral. Finala a putut fi urmărită în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

David Popovici se relaxează alături de Gregorio Paltrinieri

David Popovici se relaxează alături de Gregorio Paltrinieri la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne.

Puștiul român și celebrul înotător italian au jucat tenis de masă într-unul dintre saloanele puse la dispoziție de World Aquatics. Organizatorii competiției au surprins momentul pe Instagram.

Gregorio Paltrinieri a cucerit, sâmbătă, medalia de aur în proba de 800 metri liber la Campionatele Mondiale în bazin scurt. A fost a doua sa medalie la competiția de la Melbourne, unde a ieșit campion mondial și în proba de 1500 metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul are 40 de medalii în carieră, dintre care 3 olimpice: aur la Rio 2016, la 1500 metri liber, argint la Tokyo 2021, la 800 metri liber, și bronz la Tokyo 2021, la maratonul de 10km. Paltrinieri este deținătorul recordului mondial la proba de 1500 metri liber în bazin scurt, cu timpul 14:08:06, stabilit în 2015, în Israel.

Gregorio Paltrinieri este un suporter înfocat al clubului de fotbal italian Juventus, dar și mare pasionat de desen și arhitectură. Tatăl său Luca l-a adus în contact cu apa încă de când acesta avea doar patru luni. “A fost un lucru natural pentru el, din acel moment nu vrut să mai iasă din apă!”

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și