Închide meniul

UTA – Rapid 1-1. Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază! Marko Dugandzic a egalat din penalty. Final nebun la Arad

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 22:40

Reclamă
UTA – Rapid 1-1. Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază! Marko Dugandzic a egalat din penalty. Final nebun la Arad

UTA - Rapid

Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

UTA – Rapid 1-1. Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază a meciului din etapa a 21-a din Liga 1! În prelungiri, Cristian Maxim l-a faultat în careu pe Dragoș Grigore, iar arbitrul central Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a egalat din penalty, în minutul 90+6. UTA reușise să deschidă scorul în minutul 40, după golul înscris de Philip Otele.

UTA – Rapid 1-1. Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază!

FINAL. UTA – Rapid 1-1. Formația lui Adrian Mutu a obținut in-extremis un punct, la Arad. Giuleștenii se află pe locul 3 în Liga 1 și au nevoie ca FCSB să nu câștige meciul cu FC Botoșani, pentru a încheia anul acolo.

Min 90+6.  GOOOL Rapid! Marko Dugandzic marchează din penalty!

Min 90+5. Penalty pentru Rapid! Dragoș Grigore cade în careu după un duel cu Cristian Maxim, iar Marcel Bîrsan arată punctul cu var.

Reclamă
Reclamă

Min 40. GOOOL UTA! Otele deschide scorul, după o gafă comisă de Horațiu Moldovan. Portarul Rapidului a ieșit hazardat la marginea careului, iar atacantul arădenilor a trimis în plasă, printre picioarele sale.

Min 1. A început meciul de la Arad!

Echipele de start:

Reclamă

UTA Arad: Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Bautista, Isac – Pop, Ubbink, Otele – Keșeru

Rezerve: Balauru, P. Anton, Bota, Cibi, Godwin, Jobello, Maxim, Postolachi, Steau

Antrenor: Laszlo Balint

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Ciobanu, Emmers – Pănoiu, Dugandzic, Ioniță II

Rezerve: Drăghia, Crepulja, Gheorghe, Iacob, Ignat, Onea, Sefer, Stan, Ștefan

Antrenor: Adrian Mutu

Rapid vine după o victorie categorică, înregistrată pe teren propriu cu Petrolul. După trei partide în care nu au obţinut nicio victorie, giuleştenii au reuşit să învingă în duelul cu „lupii galbeni”, scor 3-1. Marko Dugandzic a reuşit o „dublă”, Ştefan Pănoiu marcând şi el pe final de joc.

De cealaltă parte, UTA traversează o perioadă extrem de dificlă. Arădenii se află pe penultimul loc, având 18 puncte, după 20 de runde disputate. Trupa lui Laszlo Balint este fără victorie în Liga 1 de 10 runde, iar în ultima etapă a remizat cu U Cluj, scor 0-0.

Duelul din tur a fost câştigat la limită de Rapid, scor 1-0, golul fiind marcat de Junior Morais.

Echipele probabile:

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Cascini, P. Anton – M. Pop, Ubbink, Otele – Keșeru
REZERVE: Balauru, Fl. Matei, Jobello, Postolachi, Cibi, Stahl, 31. Isac, Șteau, C. Maxim
ABSENȚI: Erico, Chindriș (incerți), Abeid, Batha (suspendați)
ANTRENOR: Laszlo Balint

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Al. Albu, Crepulja, Emmers – Sefer, Dugandzic, Al. Ioniță
REZERVE: Drăghia, Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, Pănoiu, A. Ciobanu, Belu, Luckassen
ABSENȚI: Kait, Vojtus (suspendați), Papeau, Mățan (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă, înainte de UTA – Rapid

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă înaintea duelului dintre UTA şi Rapid. Tehnicianul giuleştenilor a declarat că nu le va permite jucătorilor săi să se relaxeze în partida de la Arad.

Adrian Mutu a prefaţat duelul de la Arad, şi a declarat că, în ciuda poziţiei din clasament a elevilor lui Laszlo Balint, îi va taxat pe giuleşteni dacă îşi vor privi adversarii “de sus”.

Tehnicianul trupei vişinii a oferit drept exemplu partida cu Chindia, pierdută de Rapid, partidă în care “Briliantul” susţine că atitudinea jucătorilor a fost una de superioritate.

“Ar fi cea mai mare greșeală să îi privim de sus pe cei de la UTA, iar lucrul acesta ar fi de neiertat pentru mine. Nu aș putea să îi scuz dacă ar face acest lucru, pentru că e un afront direct către fotbal. În general, nu ai dreptul să faci așa ceva, indiferent pe ce poziție se află echipa adversă în acest moment în clasament.

Trebuie întotdeauna, ca echipă, să respecți fotbalul, să tratezi fiecare meci cu seriozitate, că, până la urmă, e vorba despre noi, despre respectul pe care ni-l purtăm noi înșine, despre fotbal, despre meseria pe care o practicăm.

Ar fi un lucru care m-ar deranja foarte tare, am trecut deja o dată prin acest lucru, la meciul cu Chindia Târgoviște, atunci când am și pierdut și am spus că nu mai vreau să se repete astfel de lucruri“, a declarat Adrian Mutu, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu UTA.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și