Închide meniul

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă, înainte de UTA – Rapid: „Ar fi cea mai mare greşeală!”

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 11:22

Reclamă
Adrian Mutu trage un semnal de alarmă, înainte de UTA – Rapid: „Ar fi cea mai mare greşeală!

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă, înainte de UTA - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca Rapidului/ Hepta

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă înaintea duelului dintre UTA şi Rapid. Tehnicianul giuleştenilor a declarat că nu le va permite jucătorilor săi să se relaxeze în partida de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va încheia anul în deplasarea de la UTA. Partia se va desfăşura de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro. În cazul unei victorii, giuleştenii pot încheia 2022 pe loc de podium, peste Universitatea Craiova.

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă, înainte de UTA – Rapid

Adrian Mutu a prefaţat duelul de la Arad, şi a declarat că, în ciuda poziţiei din clasament a elevilor lui Laszlo Balint, îi va taxat pe giuleşteni dacă îşi vor privi adversarii „de sus”.

Tehnicianul trupei vişinii a oferit drept exemplu partida cu Chindia, pierdută de Rapid, partidă în care „Briliantul” susţine că atitudinea jucătorilor a fost una de superioritate.

UTA traversează o perioadă extrem de dificilă. Arădenii lui Laszlo Balint se află pe penultimul loc, fiind fără victorie în Liga 1 de 10 partide.

Reclamă

„Ar fi cea mai mare greșeală să îi privim de sus pe cei de la UTA, iar lucrul acesta ar fi de neiertat pentru mine. Nu aș putea să îi scuz dacă ar face acest lucru, pentru că e un afront direct către fotbal. În general, nu ai dreptul să faci așa ceva, indiferent pe ce poziție se află echipa adversă în acest moment în clasament.

Trebuie întotdeauna, ca echipă, să respecți fotbalul, să tratezi fiecare meci cu seriozitate, că, până la urmă, e vorba despre noi, despre respectul pe care ni-l purtăm noi înșine, despre fotbal, despre meseria pe care o practicăm.

Ar fi un lucru care m-ar deranja foarte tare, am trecut deja o dată prin acest lucru, la meciul cu Chindia Târgoviște, atunci când am și pierdut și am spus că nu mai vreau să se repete astfel de lucruri„, a declarat Adrian Mutu, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a anunţat trei plecări de la Rapid, după derby-ul cu Petrolul

Adrian Mutu a declarat că nu se va mai baza pe serviciile a trei giuleşteni, anunţându-i pe aceştia să-şi găsească alt angajament pentru a doua parte a sezonului. Unul dintre jucătorii care se va despărţi de Rapid va fi Vojtus.

„Până acum nu am pierdut, eram obişnuiţi cu victoriile. Suntem obligaţi de jocul celoralate echipe, nu mai avem confort, pentru că şi celelalte echipe au acumulat puncte. Suntem obligaţi să ţinem pasul, şi să încheiem bine anul.

Mai avem un meci, la Arad, foarte greu, e o echipă care are nevoie de puncte. Vom vorbi despre acest aspect (n.r. transferui). Am şi luat nişte decizii înaintea acestui meci, am şi anunţat trei jucători că nu vor mai face parte din planurile mele pentru anul viitor. Au fost foarte puţini prezenţi anul acesta. Vojtus nu intră în planurile pentru partea care a mai rămas din sezon.

Am preferat să anunţ cu puţin timp înainte pentru a-şi face şi ei planurile, aşa e corect, vom vedea ce se întâmplă. La Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace într-o echipă mare, nu e uşor să joci cu presiune. Sunt nişte alegeri care deşi nu-mi plac, trebuie să le iau”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și