Închide meniul

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie: „Îl aşteptăm! Tot e obişnuit cu comisiile!”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2022, 18:14

Reclamă
Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă la Federaţie: „Îl aşteptăm! Tot e obişnuit cu comisiile!

Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF / Antena Sport

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie. Becali a făcut această afirmaţie în contextul în care Mihai Pintilii poate avea de suferit pentru că, deşi antrenează echipa, în organigrama clubului apare la delegat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a avut un răspuns ironic pentru Gigi Becali şi a spus că aşteaptă patronul FCSB să facă acest pas pentru a-l da pe mâna comisiilor.

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie

Îl aşteptăm să demareze în acest sens pentru ca după aceea să facă obiectul unei anchete, nu doar în zona disciplinară, ci şi la nivel de integritate. Mai mult decât atât, domnul Becali e deja obisnuit cu comisiile jurisdicţionale„, a fost răspunsul lui Răzvan Burleanu.

Atacul lui Gigi Becali la adresa lui Mihai Stoichiţă

Comisiile din cadrul FRF i-au suspendat pe Marius Croitoru, Ilie Poenaru și Răzvan Prepeliță mai multe etape, pentru că au încălcat prevederile legate de regulamentul cu privire la antrenorii care deţin licenţa PRO.

Cei trei nu deţin licenţa ce le permite să stea pe bancă şi să dea indicaţii, iar Pintilii poate avea şi el aceeaşi soartă. Becali a vorbit, în glumă, că ar putea să le dea 10.000 de euro celor de la Federaţie ca să îl lase în pace pe Pintilii.

Reclamă

„Nu mai pot eu de Federație… Nici nu o iau în seama. Să îl suspende!? De unde îl suspendă? Îl suspendă din România? Îl fac masor și gata.

Îi chem pe Rotaru (n.r. Răzvan Rotaru) și pe Stoichiță să-mi facă mie un antrenor. Le dau bani lor, câte 10.000 de euro șpagă. Îți dai seama în ce țară noi trăim? Râd și îmi văd de treaba mea.

Păi, noi avem adevărați monștri în fotbal, ca Gică Popescu, ca Ilie Dumitrescu, ca nu mai știu cine și noi îl punem director pe Stoichiță?! Pe Stoichiță și pe Rotaru? Păi, îți dai seama unde suntem? Cum să faci așa ceva?„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Gigi Becali, răspuns savuros

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor n-a stat deloc pe gânduri și a explicat că nu există vreo șansă ca finul său să revină pe banca vicecampioanei.

Gigi Becali este conștient că Mirel Rădoi n-ar accepta „ordinele” date în contextul alcătuirii echipei și efectuării schimbărilor din timpul meciurilor.

„Nu, Mirel vreau să rămână finul meu, să-l iubesc ca fin, e un om de aur și vreau să îl iubesc ca fin. Cu mine nu are cum să lucreze, că ne certăm. El face ce vrea el. La mine e ‘fac ce spune Becali’, nu faci, nu stai!”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și