Închide meniul

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie: „Îl aşteptăm! Tot e obişnuit cu comisiile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2022, 18:14

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă la Federaţie: „Îl aşteptăm! Tot e obişnuit cu comisiile!

Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF / Antena Sport

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie. Becali a făcut această afirmaţie în contextul în care Mihai Pintilii poate avea de suferit pentru că, deşi antrenează echipa, în organigrama clubului apare la delegat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a avut un răspuns ironic pentru Gigi Becali şi a spus că aşteaptă patronul FCSB să facă acest pas pentru a-l da pe mâna comisiilor.

Răzvan Burleanu, răspuns ironic după ce Gigi Becali a spus că „dă 10.000 de euro şpagă” la Federaţie

Îl aşteptăm să demareze în acest sens pentru ca după aceea să facă obiectul unei anchete, nu doar în zona disciplinară, ci şi la nivel de integritate. Mai mult decât atât, domnul Becali e deja obisnuit cu comisiile jurisdicţionale„, a fost răspunsul lui Răzvan Burleanu.

Atacul lui Gigi Becali la adresa lui Mihai Stoichiţă

Comisiile din cadrul FRF i-au suspendat pe Marius Croitoru, Ilie Poenaru și Răzvan Prepeliță mai multe etape, pentru că au încălcat prevederile legate de regulamentul cu privire la antrenorii care deţin licenţa PRO.

Cei trei nu deţin licenţa ce le permite să stea pe bancă şi să dea indicaţii, iar Pintilii poate avea şi el aceeaşi soartă. Becali a vorbit, în glumă, că ar putea să le dea 10.000 de euro celor de la Federaţie ca să îl lase în pace pe Pintilii.

Reclamă

„Nu mai pot eu de Federație… Nici nu o iau în seama. Să îl suspende!? De unde îl suspendă? Îl suspendă din România? Îl fac masor și gata.

Îi chem pe Rotaru (n.r. Răzvan Rotaru) și pe Stoichiță să-mi facă mie un antrenor. Le dau bani lor, câte 10.000 de euro șpagă. Îți dai seama în ce țară noi trăim? Râd și îmi văd de treaba mea.

Păi, noi avem adevărați monștri în fotbal, ca Gică Popescu, ca Ilie Dumitrescu, ca nu mai știu cine și noi îl punem director pe Stoichiță?! Pe Stoichiță și pe Rotaru? Păi, îți dai seama unde suntem? Cum să faci așa ceva?„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Gigi Becali, răspuns savuros

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor n-a stat deloc pe gânduri și a explicat că nu există vreo șansă ca finul său să revină pe banca vicecampioanei.

Gigi Becali este conștient că Mirel Rădoi n-ar accepta „ordinele” date în contextul alcătuirii echipei și efectuării schimbărilor din timpul meciurilor.

„Nu, Mirel vreau să rămână finul meu, să-l iubesc ca fin, e un om de aur și vreau să îl iubesc ca fin. Cu mine nu are cum să lucreze, că ne certăm. El face ce vrea el. La mine e ‘fac ce spune Becali’, nu faci, nu stai!”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și