Închide meniul

Un angajat FC U Craiova 1948 a fost bătut și înjunghiat în plină stradă! Atacatorii ar fi suporteri ai rivalei Universitatea Craiova

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2022, 10:49

Reclamă
Un angajat FC U Craiova 1948 a fost bătut și înjunghiat în plină stradă! Atacatorii ar fi suporteri ai rivalei Universitatea Craiova

Scandal pe străzile din Craiova

Scandal pe străzile din Craiova / Antena Sport

Un angajat FC U Craiova 1948 a fost bătut și înjunghiat în plină stradă. Individul se îndrepta către baza clubului patronat de Adrian Mititelu, când a fost atacat de un grup de bărbați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angajatul FC U Craiova 1948, în vârstă de 36 de ani, purta o geacă cu însemnele echipei lui Mititelu, potrivit ediție.ro.

Un angajat FC U Craiova 1948 a fost bătut și înjunghiat în plină stradă!

Inițial, victima a fost agresată verbal, apoi conflictul a escaladat. Bărbatul a fost luat la bătaie, iar unul dintre atacatori l-a înjunghiat cu un cuțit.

Angajatul FC U Craiova 1948 a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Astăzi, victima va merge la Institutul de Medicină Legală.

Poliția doljeană a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din primele informații reiese faptul că atacatorii ar fi suporteri ai rivalei din oraș, Universitatea Craiova.

Reclamă

În timpul incidentului, aceștia au adresat injurii și amenințări la adresa clubului FC U Craiova 1948 și a patronului Adrian Mititelu.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, au declarat polițiștii din Dolj, conform sursei citate.

Polițiștii doljeni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și