Închide meniul

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0. Discuţie cu Croitoru: „I-am explicat: ‘Nu mai poţi să faci tiki-taka cu noi!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 21:38 / Actualizat: 7 martie 2023, 17:56

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0. Discuţie cu Croitoru: „I-am explicat: Nu mai poţi să faci tiki-taka cu noi!'

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0
  • Mititelu spune că echipa sa poate spera la primele 6 locuri

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0. Mititelu spune că echipa sa poate spera la primele 6 locuri dacă va câştiga cu Petrolul, dar şi cu UTA, primul meci din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a dezvăluit că a avut o discuţie şi cu Marius Croitoru la finalul partidei. Actualul antrenor al piteştenilor a fost desfiinţat de Adrian Mititelu după ce a plecat de la FC U Craiova.

Adrian Mititelu visează la playoff, după FC U Craiova – FC Argeş 1-0

Echipa merge bine. Ca să meargă ceas, echipa trebuie să pe locurile 1, 2, 3 în clasament. Atunci putem să spunem că mergem ceas. Merge bine şi ar reuşit să recuperăm decalaj. Suntem la 8 puncte. Care înseamnă enorm. Asta nu înseamnă că nu visăm. Dar până atunci, mai avem un meci foarte greu la Ploieşti şi trebuie să recuperăm puncte. Dacă vom câştiga la Ploieşti, e musai să câştigăm meciul cu ianuarie cu UTA. Suntem departe de unde meritam. Eu zic că avem un joc de primele 6. Punctele sunt mult mai puţine decât am sperat. Cred că nici duşmanii noştri nu se gândeau că vom avea atât de puţine puncte.
Am vorbit cu Marius, nu e nicio problemă. I-am explicat că azi am fost mai buni decât ei şi nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră.

Reclamă

Era puţin supărat de înfrângere, nu prea îi ardea de discuţii. Nu ne gândeam la meciul de la Piteşti când am câştigat cu 2-0, nu bănuiam niciunul dintre noi că la meciul următor o să fim adversari. Asta e viaţa. Îmi pare rău că nu a reuşit, el şi-a dorit. E foarte greu să antrenezi Craiova„, a spus Adrian Mititelu după victoria cu FC Argeş.

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Marius Croitoru, după ce acesta a plecat de la FC U Craiova. Adrian Mititelu regretă că l-a numit pe Marius Crotioru antrenorul echipei, la începutul sezonului. Patronul oltenilor susţine că tehnicianul este singurul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate, deşi susţine că i-a oferit libertate totală.

Reclamă

„A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte”, spunea Adrian Mititelu ]n trecut, pentru primasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”