Închide meniul

Istvan Kovacs luptă pentru premiul de „Cel mai bun arbitru al anului”! Românul a fost inclus pe lista finală

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 15:48

Reclamă
Istvan Kovacs luptă pentru premiul de „Cel mai bun arbitru al anului! Românul a fost inclus pe lista finală

Istvan Kovacs a fost rezervă în 8 meciuri de la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs a fost rezervă în 8 meciuri de la Campionatul Mondial / Profimedia

Istvan Kovacs luptă pentru premiul de „Cel mai bun arbitru al anului”. Românul a avut un an de vis, în care a primit numeroase delegări în cupele europene, în prim-plan cu Champions League. „Cireașa de pe tort” a fost reprezentată de prezența la Campionatul Mondial din Qatar, unde a fost rezervă în 8 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs a impresionat cu prestațiile sale atât în Liga 1, cât și pe plan extern, iar acum a venit răsplata.

Istvan Kovacs luptă pentru premiul de „Cel mai bun arbitru al anului”

Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS) va acorda în următoarea perioadă premiul pentru „Arbitrul anului 2022”, iar Kovacs se află printre cei 25 de candidați, potrivit rainews.it.

Szymon Marciniak, arbitrul finalei Campionatului Mondial, Clement Turpin și Daniele Orsato se numără printre numele răsunătoare incluse pe lista finală, alături de Istvan Kovacs.

Cum arată lista cu cei 25 de candidați pentru premiul de „Cel mai bun arbitru al anului”:

Reclamă

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială din Qatar

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială. Centralul român a fost rezervă la 8 partide.

”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs s-a întors din Qatar cu buzunarele pline.

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

„Te-ai certat cu Pierluigi Collina?”. Istvan Kovacs a dat răspunsul

Istvan Kovacs a respins cu vehemenţă speculaţiile conform cărora nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din cauza faptului că s-a certat cu legendarul Pierluigi Collina.

Arbitrul român nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din Qatar. În schimb, a fost de 8 ori arbitru de rezervă.

Sunt nişte invenţii pure. Am un respect enorm pentru domnul Pierluigi Collina, l-am avut ca idol în trecut. Eu, să mă cert? Niciodată nu mi-aş permite să mă cert cu el, nu se pune problema de aşa ceva.

Am văzut că au apărut o grămadă de lucruri neadevărate, sunt speculaţii şi atât. Au fost mulţumiţi de pregătirea noastră şi de comportamentul nostru pe durata turneului. Dacă nu era aşa, nu eram delegaţi la opt meciuri”, a spus Istvan Kovacs pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și