Închide meniul

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România! Când se vor califica „tricolorii” din nou la o Cupă Mondială: „Nu s-a semănat, ca să avem de unde culege”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 10:12

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România! Când se vor califica „tricolorii din nou la o Cupă Mondială: „Nu s-a semănat, ca să avem de unde culege

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

Gabi Balint a anticipat un scenariu sumbru pentru România. Fostul internaţional român susţine că „tricolorii” nu au nicio şansă să se califice la un Campionat Mondial, în viitorul apropiat, şi asta din cauza schimbările care au avut loc în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat participarea la Campionatul Mondial care recent s-a încheiat, din Qatar. Ultimul participare a „tricolorilor” la un turneu final mondial a avut loc în 1998, fiind la acea vreme, a treia Cupă Mondială la rând pentru România.

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România

Gabi Balint a declarat că România nu poate emite pretenţii la o calificare la un Campionat Mondial, deoarece nu s-au făcut suficiente investiţii în sport. Mai mult decât atât, fostul internaţional susţine că fotbalul românesc traversează o pasă extrem de proastă, fapt cauzat şi de mentalitatea jucătorilor.

Nici noul format al Cupei Mondiale, care aduce la start 48 de echipe, nu îi dă speranţe lui Balint, care susţine că rezultatele din fotbal nu se obţin fără muncă.

Vorba lui Hagi: „Ne vom mai califica doar atunci când vom organiza noi Campinatul Mondial!

Reclamă

Da, vor fi 48… Hai să fim optimiști! Măcar optimismul să ne rămână… Dar e greu… E greu, pentru că s-a schimbat mult mentalitatea la noi. Nu mai avem nici valoarea pe care o aveam odată. E altceva fotbalul românesc de acum.

Nu s-a făcut mare lucru, nu s-a semănat, ca să avem de unde culege… Vrem tot timpul rezultate, dar nu facem nimic ca să le obținem. Adică ne păcălim foarte mult. Foarte multă păcăleală a fost în ultimii ani în fotbalul românesc”, a declarat Gabi Balint, pentru sport.ro.

Gabi Balint vrea să antreneze din nou! Cu ce echipă își dorește să semneze

Gabi Balint a anunțat că vrea să antreneze din nou. Fostul mare internațional nu se gândește însă la Liga 1. Vrea să pregătească echipa din orașul său natal. Balint își dorește să fie A1 la ACS HEBE Sîngeroz Băi, formație din Liga a 4-a, care, în prezent, este pe locul 7 din 9, după 10 etape.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt antrenor. Am licență. Dar nu mai antrenez. Probabil că pe viitor voi mai antrena, dar la un nivel mai jos. Mi-ar plăcea să antrenez la ACS HEBE Sîngeroz Băi. E echipa din orașul natal, unde am fost legitimat prima dată.

Se face și stadion nou, care va fi dat în folosință la anul. Va fi mic, dar cochet. De 500 de locuri. Echipa e acum în Liga a 4-a și vreau să o văd promovată”, a spus Gabi Balint, conform digisport.ro

Gabi Balint a vorbit despre momentul care l-a „enervat cel mai tare” în fotbalul românesc

Gabi Balin a vorbit despre momentul care l-a „enervat cel mai tare” în fotbalul românesc. Fostul mare fotbalist s-a declarat dezamăgit de rezultatele naționalei României din 2022.

Gabi Balint susține că cel mai enervant moment din anul 2022, când vine vorba de fotbalul românesc, a fost acela când naționala României a terminat pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor.

„Sunt multe lucruri care mă enervează. Noroc că sunt ardelean și îmi trece repede. Ce putea să mă enerveze? Cel mai mult m-a enervat că am terminat pe ultimul loc în Liga Națiunilor cu echipa națională.

Păcat că nu reușim să ne ridicăm deloc. Păcat că sunt numai rezultate negative și lucrul ăsta ne doare, îi doare pe toți suporterii, pentru că toată România își dorește să revadă echipa națională mai sus, unde a fost și să aibă rezultate.

Asta cred că m-a enervat cel mai tare, când am primit vestea că am retrogradat cu o ligă mai jos. Nu a fost plăcut deloc. Mămăliga Națiunilor, da”, a declarat Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și