Închide meniul

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România! Când se vor califica „tricolorii” din nou la o Cupă Mondială: „Nu s-a semănat, ca să avem de unde culege”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 10:12

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România! Când se vor califica „tricolorii din nou la o Cupă Mondială: „Nu s-a semănat, ca să avem de unde culege

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

  • Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România
  • Ce a declarat fostul internaţional

Gabi Balint a anticipat un scenariu sumbru pentru România. Fostul internaţional român susţine că „tricolorii” nu au nicio şansă să se califice la un Campionat Mondial, în viitorul apropiat, şi asta din cauza schimbările care au avut loc în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat participarea la Campionatul Mondial care recent s-a încheiat, din Qatar. Ultimul participare a „tricolorilor” la un turneu final mondial a avut loc în 1998, fiind la acea vreme, a treia Cupă Mondială la rând pentru România.

Gabi Balint, scenariu sumbru pentru România

Gabi Balint a declarat că România nu poate emite pretenţii la o calificare la un Campionat Mondial, deoarece nu s-au făcut suficiente investiţii în sport. Mai mult decât atât, fostul internaţional susţine că fotbalul românesc traversează o pasă extrem de proastă, fapt cauzat şi de mentalitatea jucătorilor.

Reclamă

Nici noul format al Cupei Mondiale, care aduce la start 48 de echipe, nu îi dă speranţe lui Balint, care susţine că rezultatele din fotbal nu se obţin fără muncă.

Vorba lui Hagi: „Ne vom mai califica doar atunci când vom organiza noi Campinatul Mondial!

Reclamă

Da, vor fi 48… Hai să fim optimiști! Măcar optimismul să ne rămână… Dar e greu… E greu, pentru că s-a schimbat mult mentalitatea la noi. Nu mai avem nici valoarea pe care o aveam odată. E altceva fotbalul românesc de acum.

Nu s-a făcut mare lucru, nu s-a semănat, ca să avem de unde culege… Vrem tot timpul rezultate, dar nu facem nimic ca să le obținem. Adică ne păcălim foarte mult. Foarte multă păcăleală a fost în ultimii ani în fotbalul românesc”, a declarat Gabi Balint, pentru sport.ro.

Gabi Balint vrea să antreneze din nou! Cu ce echipă își dorește să semneze

Gabi Balint a anunțat că vrea să antreneze din nou. Fostul mare internațional nu se gândește însă la Liga 1. Vrea să pregătească echipa din orașul său natal. Balint își dorește să fie A1 la ACS HEBE Sîngeroz Băi, formație din Liga a 4-a, care, în prezent, este pe locul 7 din 9, după 10 etape.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt antrenor. Am licență. Dar nu mai antrenez. Probabil că pe viitor voi mai antrena, dar la un nivel mai jos. Mi-ar plăcea să antrenez la ACS HEBE Sîngeroz Băi. E echipa din orașul natal, unde am fost legitimat prima dată.

Se face și stadion nou, care va fi dat în folosință la anul. Va fi mic, dar cochet. De 500 de locuri. Echipa e acum în Liga a 4-a și vreau să o văd promovată”, a spus Gabi Balint, conform digisport.ro

Gabi Balint a vorbit despre momentul care l-a „enervat cel mai tare” în fotbalul românesc

Gabi Balin a vorbit despre momentul care l-a „enervat cel mai tare” în fotbalul românesc. Fostul mare fotbalist s-a declarat dezamăgit de rezultatele naționalei României din 2022.

Gabi Balint susține că cel mai enervant moment din anul 2022, când vine vorba de fotbalul românesc, a fost acela când naționala României a terminat pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor.

„Sunt multe lucruri care mă enervează. Noroc că sunt ardelean și îmi trece repede. Ce putea să mă enerveze? Cel mai mult m-a enervat că am terminat pe ultimul loc în Liga Națiunilor cu echipa națională.

Păcat că nu reușim să ne ridicăm deloc. Păcat că sunt numai rezultate negative și lucrul ăsta ne doare, îi doare pe toți suporterii, pentru că toată România își dorește să revadă echipa națională mai sus, unde a fost și să aibă rezultate.

Asta cred că m-a enervat cel mai tare, când am primit vestea că am retrogradat cu o ligă mai jos. Nu a fost plăcut deloc. Mămăliga Națiunilor, da”, a declarat Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid