Închide meniul
Foto

Tatăl Nataliei Mateuţ a fost operat! Motivul pentru care Dorin Mateuţ a ajuns în spital: „Am fost luată prin surprindere!”

Publicat: 29 decembrie 2022, 17:06

Reclamă
Tatăl Nataliei Mateuţ a fost operat! Motivul pentru care Dorin Mateuţ a ajuns în spital: „Am fost luată prin surprindere!”

Instagram Natalia Mateuţ

Instagram Natalia Mateuţ

Tatăl Nataliei Mateuţ a fost operat. Natalia Mateuţ trece prin momente dificile. Tatăl vedetei, fostul internaţional Dorin Mateuţ, a suferit o operaţie la picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intervenţia chirurgicală la care fost supus Dorin Mateuţ a luat-o prin surprindere pe Natalia Mateuţ. Aceasta a precizat, totodată, că intervenţia chirurgicală a decurs normal.

Tatăl Nataliei Mateuţ a fost operat

Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni. E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiată cu succes au fost eliminate”, a spus Natalia Mateuţ pentru spynews.ro.

Vedeta a dat detalii şi despre starea de sănătate a tatălui său, după ce acesta a fost operat.

”Deci tata ieri a fost operat, o operație de două ore, este în afara oricărui pericol, a fost o intervenție ușoară, tata nu își mai simțea piciorul în ultimele două zile, deci, în concluzie, e ok, astăzi vine acasă, și-a anulat vacanța. Nimeni nu se aștepta, nu își simțea piciorul, nu a băgat de seamă, a spus că îi trece, dar se pare că a fost ceva destul de serios, însă acum este în afara oricărui pericol. Nu a fost posibilitatea de a-i fi amputat piciorul, în niciun caz, dar erau aceste cheaguri de sânge”, a mai spus Natalia Mateuţ.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și