Închide meniul

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2022, 16:45

Reclamă
Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko

Vasili Hamutovski a jucat la Steaua

AS.ro

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko. Sentinţa a fost anunţată pe 29 decembrie, scrie tribuna.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pedeapsa chimică” înseamnă executarea pedepsei într-un regim deschis. De asemenea, pedeapsa chimică poate fi executată şi în detenţie la domiciliu.

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”

Hamutovski va trebui să muncească sub atenta supraveghere a poliţiei şi executarea unei pedepse cu suspendare, scrie gsp.ro. În Belarus, există 29 de centre cu detenţie de regim deschis în Belarus. Fostul portar al Stelei a fost acuzat de instanța districtului Leninsky din Minsk de „participarea activă la acțiuni de grup care încalcă grav ordinea publică”.

Hamutovski e considerat trădător în Belarus

„Un fotbalist celebru în trecut, portar al naționalei de fotbal, a început să joace într-o bandă de extremiști fugari, presupuși sportivi, transformându-se într-un complice al Herasimeniei (n.r- Aliaksandra Herasimenia, dublă vicecampioană olimpică la Londra 2012, bronz olimpic la Rio 2016, sportivă fugită din Belarus, aflată în Lituania), Levchenko (n.r- Iulia Levcenko, fostă baschetbalistă, a jucat 4 sezoane în WNBA. a fost arestată în trecut pentru proteste) și alți trădători.

Belarus i-a dat toate oportunitățile pentru o carieră și să câștige bani, dar se pare că n-a fost destul, iar el a început să își urască propria țară. Și să închirieze pentru 60.000 euro o cabană din cartierul Drozdy (Drazdy) către Ambasada Ungariei în același timp.

Reclamă

Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire. S-a întors de câteva ori în țară pentru servicii medicale de înaltă calitate, care în Belarus sunt de câteva ori mai ieftine decât în străinătate. Păcat că multe personalități media din țara noastră, care au făcut atât de multe pentru a o populariza, cad în tactica fugarilor precum copiii mici și creează artificial mitul 97% (n.r- rezultat al opozanților lui Lukashenko la sondaje online prin care susțin că 97% dintre bieloruși îl vor dat jos)”, au descris cei care îl susţin pe Lukashenko arestarea fostului internaţional, conform gsp.ro.

George Ogăraru, dezvăluiri tulburătoare despre Vasili Hamutovski

George Ogăraru a oferit dezvăluiri emoţionante, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus. Fostul portar a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, şi chiar dacă a învins cumplita boală, închisoarea îi poate dăuna.

„La sfârşitul anului 2021, Vasili a fost diagnosticat cu cancer, stadiul 3. Dar a reuşit să-l învingă în acest moment. Chirurgia şi chimioterapia au ajutat cu succes. De aceea a trebuit să vină şi la Minsk pentru a vedea un medic şi a verifica dinamica. Dar detenţia sa în închisoare poate avea un impact extrem de negativ asupra sănătăţii sale”, a dezvăluit, acum câteva luni, George Ogăraru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și