Închide meniul

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2022, 16:45

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko

Vasili Hamutovski a jucat la Steaua

AS.ro

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”, după ce a participat la mitinguri împotriva preşedintelui Aleksander Lukașenko. Sentinţa a fost anunţată pe 29 decembrie, scrie tribuna.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pedeapsa chimică” înseamnă executarea pedepsei într-un regim deschis. De asemenea, pedeapsa chimică poate fi executată şi în detenţie la domiciliu.

Vasili Hamutovski a fost condamnat la 2 ani de „pedeapsă chimică”

Hamutovski va trebui să muncească sub atenta supraveghere a poliţiei şi executarea unei pedepse cu suspendare, scrie gsp.ro. În Belarus, există 29 de centre cu detenţie de regim deschis în Belarus. Fostul portar al Stelei a fost acuzat de instanța districtului Leninsky din Minsk de „participarea activă la acțiuni de grup care încalcă grav ordinea publică”.

Hamutovski e considerat trădător în Belarus

„Un fotbalist celebru în trecut, portar al naționalei de fotbal, a început să joace într-o bandă de extremiști fugari, presupuși sportivi, transformându-se într-un complice al Herasimeniei (n.r- Aliaksandra Herasimenia, dublă vicecampioană olimpică la Londra 2012, bronz olimpic la Rio 2016, sportivă fugită din Belarus, aflată în Lituania), Levchenko (n.r- Iulia Levcenko, fostă baschetbalistă, a jucat 4 sezoane în WNBA. a fost arestată în trecut pentru proteste) și alți trădători.

Belarus i-a dat toate oportunitățile pentru o carieră și să câștige bani, dar se pare că n-a fost destul, iar el a început să își urască propria țară. Și să închirieze pentru 60.000 euro o cabană din cartierul Drozdy (Drazdy) către Ambasada Ungariei în același timp.

Reclamă

Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire. S-a întors de câteva ori în țară pentru servicii medicale de înaltă calitate, care în Belarus sunt de câteva ori mai ieftine decât în străinătate. Păcat că multe personalități media din țara noastră, care au făcut atât de multe pentru a o populariza, cad în tactica fugarilor precum copiii mici și creează artificial mitul 97% (n.r- rezultat al opozanților lui Lukashenko la sondaje online prin care susțin că 97% dintre bieloruși îl vor dat jos)”, au descris cei care îl susţin pe Lukashenko arestarea fostului internaţional, conform gsp.ro.

George Ogăraru, dezvăluiri tulburătoare despre Vasili Hamutovski

George Ogăraru a oferit dezvăluiri emoţionante, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus. Fostul portar a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, şi chiar dacă a învins cumplita boală, închisoarea îi poate dăuna.

„La sfârşitul anului 2021, Vasili a fost diagnosticat cu cancer, stadiul 3. Dar a reuşit să-l învingă în acest moment. Chirurgia şi chimioterapia au ajutat cu succes. De aceea a trebuit să vină şi la Minsk pentru a vedea un medic şi a verifica dinamica. Dar detenţia sa în închisoare poate avea un impact extrem de negativ asupra sănătăţii sale”, a dezvăluit, acum câteva luni, George Ogăraru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și