Închide meniul

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2022, 11:40

Reclamă
Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Nicolae Stanciu a reuşit o nouă performanţă şi a devenit campion cu Wuhan Three Towns. Mijlocaşul român a aflat că va primi mult râvnita medalie cu o etapă înainte de final. Titlul s-a decis într-un mod incredibil, la „masa verde”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa românului, Wuhan Three Towns era la egalitate de puncte cu marea rivală, Shandong Taishan. Nou-promovata avea însă un golaveraj mai bun (+60). Totuşi, adversarele cu care urmau să joace în ultima etapă (Beijing Guaon şi Tianjin Jinmen Tiger) au anunţat Federaţia că nu se vor putea prezenta. Totul din cauza problemelor de efectiv cu care se confruntă.

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns

Astfel, clasamentul nu va mai putea suferi schimbări, iar conducătorii Ligii Chineze de Fotbal au anunţat că Wuhan Three Towns va fi noua campioană!

Pe contul de Instagram al echipei lui Nicolae Stanciu a fost făcut şi anunţul oficial. „Am câştigat campionatul!”, au transmis şefii clubului.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wuhan Three Towns F.C. (@wuhanthreetownsfc)

Stanciu a devenit campion în al patrulea campionat diferit. În România a câştigat titlul cu FCSB, în 2014 şi 2015. Apoi a dat lovitura în Belgia, în 2017, cu Anderlecht. Mijlocaşul de 29 de ani a cucerit două titluri şi în Cehia, cu Slavia Praga (2020, 2021).

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român a contribuit din plin la cel mai important succes din istoria lui Wuhan Three Towns. A marcat, în acest sezon, 10 goluri. A oferit şi 12 pase decisive.

Nicolae Stanciu, SUPER-GOL în penultima etapă din China

Nicolae Stanciu a marcat un nou super-gol în China. Mijlocașul român a reușit o execuție magistrală, în meciul dintre Wuhan Three Towns și Zhejiang Professional, din penultima etapă din Super League. Stanciu a deschis scorul în prelungirile primei reprize, cu un șut fabulos din lovitură liberă.

În minutul 45+5, Wuhan Three Towns a beneficiat de o lovitură liberă din preajma careului, iar Nicolae Stanciu a „arestat” mingea. Internaționalul român a trimis splendid peste zid, aproape de bară, fără speranțe pentru portarul advers.

Goalkeeper-ul lui Zhejiang Professional a rămas spectator pe linia porții, după șutul puternic trimis de Stanciu.

VEZI AICI GOLUL, ÎN MINUTUL 45+5 AL MECIULUI

La pauză, Wuhan Three Towns conducea cu 1-0. Echipa lui Nicolae Stanciu se află într-o luptă acerbă pentru titlu, cu Shandong Taishan. La scorul respectiv, cele două echipe se află la egalitate de puncte (75), cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului.

Mijlocașul de 29 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Stanciu are contract cu Wuhan până în 2024, dar ar putea pleca în această iarnă. Îşi doreşte să revină în Europa.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și