Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, SUPER-GOL în penultima etapă din China! Românul a reușit o execuție magistrală. Portarul a rămas „stană de piatră”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 15:13

Nicolae Stanciu, SUPER-GOL în penultima etapă din China! Românul a reușit o execuție magistrală. Portarul a rămas „stană de piatră

Nicolae Stanciu a ajuns la 10 goluri marcate în China

Nicolae Stanciu a ajuns la 10 goluri marcate în China / Instagram

Nicolae Stanciu a marcat un nou super-gol în China. Mijlocașul român a reușit o execuție magistrală, în meciul dintre Wuhan Three Towns și Zhejiang Professional, din penultima etapă din Super League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a deschis scorul în prelungirile primei reprize, cu un șut fabulos din lovitură liberă.

Nicolae Stanciu, SUPER-GOL în China în penultima etapă!

În minutul 45+5, Wuhan Three Towns a beneficiat de o lovitură liberă din preajma careului, iar Nicolae Stanciu a „arestat” mingea.

Internaționalul român a trimis splendid peste zid, aproape de bară, fără speranțe pentru portarul advers.

Goalkeeper-ul lui Zhejiang Professional a rămas spectator pe linia porții, după șutul puternic trimis de Stanciu.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL, ÎN MINUTUL 45+5 AL MECIULUI

La pauză, Wuhan Three Towns conducea cu 1-0. Echipa lui Nicolae Stanciu se află într-o luptă acerbă pentru titlu, cu Shandong Taishan. La scorul respectiv, cele două echipe se află la egalitate de puncte (75), cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului.

Nicolae Stanciu se simte excelent în China. Mijlocașul de 29 de ani a marcat 10 goluri și a oferit 12 pase decisive, în 27 de apariții.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Nicolae Stanciu joacă în China, la Wuhan Three Towns. Mijlocașul de 29 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Stanciu are contract cu Wuhan până în 2024.

Nicolae Stanciu a numit cel mai bun antrenor din cariera sa

Nicolae Stanciu susține că Jindrich Trpisovsky, actualul „principal” de la Slavia Praga, este cel mai bun antrenor cu care a lucrat în cariera sa. Nicolae Stanciu a evoluat timp de doi ani și opt luni sub comanda lui Trpisovsky la Slavia Praga.

„Cum s-a făcut transferul? Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Agentul meu mi-a spus despre interesul Slaviei, dar nu eram chiar pregătit pentru asta. Am ezitat, am vorbit foarte mult cu soția mea despre asta. Eram puțin nesigur pentru că nu știam dacă va fi bine sau nu.

Dezbaterea crucială s-a petrecut în ziua nunții, care a fost cu două săptămâni înainte să ajung la Slavia. În cele din urmă, am decis împreună să accept acceastă provocare. Amândoi am fost fericiți, iar apoi m-am liniștit. Alături de fiica mea, soția este cel mai mare fan al meu.

Apoi, am vorbit cu antrenorul Trpisovsky, ne-am trimis câteva mesaje și am devenit sigur că Slavia a fost cea mai bună variantă pentru mine. El m-a convins să vin. E cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Din nefericire, nu mai am mesajele cu el, dar mi-a spus că vrea cu adevărat să mă antreneze, că mă place ca jucător, ca om și vrea să colaborăm

Sentimentele erau reciproce, eram și eu bucuros să aud asta. În timp, am ajuns să îl cunosc mai bine pe antrenor, cum e ca om. De aceea e cel mai bun din punctul meu de vedere. În primul rând, e un om bun și un antrenor excelent. Relația pe care am avut-o și viziunea sa despre fotbal l-au transformat în cel mai bun antrenor pe care l-am avut vreodată”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru site-ul oficial al Slaviei Praga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și