Închide meniul

Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj: „Aveam rezerve plătite cu 48.000 de euro pe lună! Şocant!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2022, 17:10

Reclamă
Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj: „Aveam rezerve plătite cu 48.000 de euro pe lună! Şocant!

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare din interiorul celor de la CFR Cluj. Patronul campioanei a anunţat că erau salarii şi de aproape 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Neluţu Varga nu îi venea să creadă când a auzit cât de puţin îi plăteşte Gigi Becali pe jucătoriii de la FCSB. Modelul lui Becali a fost adoptat rapid şi la CFR Cluj.

Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj

Eu când auzeam că la Steaua (n.r. – FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000, eram șocat! Nu-mi venea să cred.

La CFR nu exista contract sub 15.000 de euro pe lună. Și rezerva rezervelor era plătită regește. Aveam rezerve ca Sigurjónsson cu 48.000 de euro pe lună! Șocant! Acum am îndreptat lucrurile”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire incredibilă şi a spus că echipele lui Gigi Becali şi Neluţu Varga au o relaţie de „prietenie”. Managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut. Deşi Gigi Becali şi Neluţu Varga s-au „bătut” la titlu în ultimii 5 ani, se pare că relaţia dintre ei ar fi mult mai apropiată. Mihai Stoica a lăsat să se înţeleagă acest lucru după ce a dezvăluit un gest făcut de cei de la CFR Cluj pentru FCSB.

Reclamă

Noi de câte ori am avut nevoie de ceva de la Cluj… deci noi mergem la Cluj. Am mers acum, am stat trei zile. Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic. Este şi relaţia asta pe care lumea nu o ştie„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1. Managerul general de la FCSB a spus că înclină să spună că victoria campioanei din derby a fost una meritată.

Mihai Stoica a spus că nu înţelege de ce FCSB nu a avut aceeaşi reacţie la scorul de 0-0 la fel ca cea pe care a avut-o după golul marcat de Janga.

Reclamă 4 / 0/3

Înclin să spun că a fost o victorie meritată. Să nu ne păcălim de cele două mari ratări ale noastre. Au fost foarte mari, doar că au venit la 1-0. La 0-0 nu am avut mai nimic. Știam că-s foarte puternici la fazele fixe, dar nu am reușit să îi blocăm. Ce să spun? 

Nu e o lovitură grea! Noi venim de pe locul 14. Într-adevăr, meciul ar fi trebuit să ducă într-un X, dar n-aș putea să zic că nu e meritat. Ei au avut ocazii mari înainte de gol, Vlad a apărat extraordinar. 

Ce nu înțeleg eu este de ce nu am avut reacția de după gol la 0-0. E foarte greu de explicat, am văzut și la Campionatul Mondial, iau un exemplu random, Franța – Danemarca. Francezii s-au retras la 1-0, apoi la 1-1 au ieșit iar la atac. 

De arbitraj n-am mare lucru de reproșat, poate doar ceva decizii disciplinare, dar nu e cazul. Principalul motiv pentru care am pierdut au fost absențele lui Olaru și Compagno. Departe de a fi înlocuiți! Am suferit mult fără ei”, a spus Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și