Închide meniul

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Este foarte greu de explicat! Să nu ne păcălim”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2022, 19:45

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Este foarte greu de explicat! Să nu ne păcălim

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1. Managerul general de la FCSB a spus că înclină să spună că victoria campioanei din derby a fost una meritată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că nu înţelege de ce FCSB nu a avut aceeaşi reacţie la scorul de 0-0 la fel ca cea pe care a avut-o după golul marcat de Janga.

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1

Înclin să spun că a fost o victorie meritată. Să nu ne păcălim de cele două mari ratări ale noastre. Au fost foarte mari, doar că au venit la 1-0. La 0-0 nu am avut mai nimic. Știam că-s foarte puternici la fazele fixe, dar nu am reușit să îi blocăm. Ce să spun? 

Nu e o lovitură grea! Noi venim de pe locul 14. Într-adevăr, meciul ar fi trebuit să ducă într-un X, dar n-aș putea să zic că nu e meritat. Ei au avut ocazii mari înainte de gol, Vlad a apărat extraordinar. 

Ce nu înțeleg eu este de ce nu am avut reacția de după gol la 0-0. E foarte greu de explicat, am văzut și la Campionatul Mondial, iau un exemplu random, Franța – Danemarca. Francezii s-au retras la 1-0, apoi la 1-1 au ieșit iar la atac. 

Reclamă

De arbitraj n-am mare lucru de reproșat, poate doar ceva decizii disciplinare, dar nu e cazul. Principalul motiv pentru care am pierdut au fost absențele lui Olaru și Compagno. Departe de a fi înlocuiți! Am suferit mult fără ei”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1, în ciuda înfrângerii suferite de roș-albaștri. Antrenorul vicecampioanei crede că echipa lui nu merita să piardă derby-ul. Leo Strizu crede că CFR Cluj nu a fost superioară FCSB-ului. Antrenorul adus de Gigi Becali a anunțat că nu renunță la titlu!

“Nu avem ce să le reproșem băieților, au vrut, au demonstrat. Așa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ului nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe. Poate cu puțină atenție la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

CFR-ul sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieții au știut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranța. Vom arătata altfel, spre bine, după perioada de pregătire. Vom avea un joc cu Botoșani, echipa știe că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproșăm băieților”, la conferința de presă după partidă.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și