Închide meniul

Gary Neville, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Oferta din Arabia Saudită a fost incredibil de bună”

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2022, 16:38

Reclamă
Gary Neville, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Oferta din Arabia Saudită a fost incredibil de bună

Gary Neville, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Gary Neville, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr/ Profimedia Images

Gary Neville a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, unul care îi aduce lui CR7 un salariu anual de 200 de milioane de euro, cel mai mare din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Evident că-l vom vedea pe Cristiano mai rar acum. Alegerea lui Cristiano ne spune două lucruri. Primul este că Arabia Saudită pune mare bază pe fotbal. Cei de acolo au investit sute de milioane pentru un singur jucător. Vor să-și întărească liga de fotbal.

Gary Neville, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cred că Ronaldo a vrut să rămână măcar până la finalul sezonului la o echipă de top din Europa și să mai marcheze goluri, dar alegerea asta îmi mai arată că oferta din Arabia Saudită a fost incredibil de bună.

Probabil că echipa la care voia să ajungă nu l-a căutat și așa a decis. E puțin trist, pentru că, probabil, deja am văzut finalul carierei sale la nivel înalt”, a spus Gary Neville, conform AS.com.

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Reclamă

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și