Închide meniul

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc! Cum arată TOP 10 al salariilor din sport

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2022, 12:13 / Actualizat: 5 ianuarie 2023, 10:53

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc! Cum arată TOP 10 al salariilor din sport

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Salariu fabulos pe care îl va primi Cristiano Ronaldo la Al-Nassr / Instagram

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Cristiano Ronaldo va câștiga, la Al-Nassr, mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Reclamă

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a semnat contractul colosal

Cristiano Ronaldo s-a arătat încântat de alegerea făcută şi a promis că va face totul pentru a obţine rezultate cât mai bune la noua echipă.

Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial de la Al-Nassr.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al-Nassr”, au transmis și oficialii de la Al-Nassr după ce au reușit transferul finalului de an.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit portughezilor de la ojogo.pt, care citează CBS și presa din Arabia Saudită, Ronaldo va fi prezentat fanilor astăzi, la meciul dintre Al Nassr și Al Khaleej, care va începe de la ora 19:30 (n.r. ora României).

Cristiano Ronaldo a semnat din postura de jucător liber de contract. S-a despărțit de Manchester United după interviul exploziv pe care i l-a acordat lui Piers Morgan și în care i-a atacat pe șefii și antrenorul „diavolilor”.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și