Închide meniul
Video

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 ianuarie 2023, 21:35 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:44

Reclamă
Helmut Duckadam împlineşte 64 de ani

Helmut Duckadam împlineşte 64 de ani

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AS.ro

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții. Helmut Duckadam a strălucit de Revelion. Pentru prima oară în viață, ”Eroul de la Sevilla” a petrecut Revelionul într-un restaurant de la mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam și-a făcut cu greu curaj să iasă pe ringul de dans, dar i-a promis soției.

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții

Chiar m-a întrebat înainte de a veni dacă o dansez în seara asta. Eu, având probleme cu genunchii, cu proteze, am zis că două – trei dansuri mai lente le facem”, a spus Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pentru Helmut Duckadam a fost primul Revelion la Constanța. ”Îmi place apa foarte mult”, a mai spus Duckadam.

La miezul nopții, Duckadam și-a pus o singură dorință.

Reclamă

”După 5 ani de zile, sper ca în luna iulie să plec și eu la fiica mea, în Statele Unite”, a dezvăluit Duckadam.

Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB: „Pintilii trebuia să plece!”

Fostul mare portar al Stelei consideră că ar fi fost mai bine ca Mihai Pintilii să părăsească echipa, pentru a nu ajunge în situația de a fi umilit public de Gigi Becali.

„Pintilii e de apreciat pentru că nu a vrut să accepte această postură în care e astăzi. Păi nu a vrut, a spus-o foarte clar și i-a spus-o și domnului Becali, că nu vrea să accepte.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care nu a acceptat, trebuia să plece de la club! Pleca de la club! Unde mergea? Îl dădea afară, ce să mai?! Păi îți spun eu sigur.

La Gigi Becali, dacă nu faci ce vrea el, nu mai ești și cu asta-basta! Pintilii nu și-a dorit și de asta îl apreciez. Pentru el va fi foarte greu în continuare”, a spus Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii după derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul roș-albaștrilor a criticat o decizie luată de cei doi responsabili de la conducerea echipei.

Gigi Becali s-a enervat că Pintilii și Strizu nu l-au inclus pe banca de rezerve și pe Andrei Dumiter. Latifundiarul din Pipera crede că Dumiter putea să rezolve meciul în absența accidentatului Andrea Compagno.

„Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și