Închide meniul
Video

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 ianuarie 2023, 21:35 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:44

Helmut Duckadam împlineşte 64 de ani

Helmut Duckadam împlineşte 64 de ani

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AS.ro

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții. Helmut Duckadam a strălucit de Revelion. Pentru prima oară în viață, ”Eroul de la Sevilla” a petrecut Revelionul într-un restaurant de la mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam și-a făcut cu greu curaj să iasă pe ringul de dans, dar i-a promis soției.

Helmut Duckadam a petrecut pentru prima dată Revelionul la mare și și-a pus o singură dorință la miezul nopții

Chiar m-a întrebat înainte de a veni dacă o dansez în seara asta. Eu, având probleme cu genunchii, cu proteze, am zis că două – trei dansuri mai lente le facem”, a spus Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pentru Helmut Duckadam a fost primul Revelion la Constanța. ”Îmi place apa foarte mult”, a mai spus Duckadam.

La miezul nopții, Duckadam și-a pus o singură dorință.

Reclamă

”După 5 ani de zile, sper ca în luna iulie să plec și eu la fiica mea, în Statele Unite”, a dezvăluit Duckadam.

Helmut Duckadam, uluit de situația de la FCSB: „Pintilii trebuia să plece!”

Fostul mare portar al Stelei consideră că ar fi fost mai bine ca Mihai Pintilii să părăsească echipa, pentru a nu ajunge în situația de a fi umilit public de Gigi Becali.

„Pintilii e de apreciat pentru că nu a vrut să accepte această postură în care e astăzi. Păi nu a vrut, a spus-o foarte clar și i-a spus-o și domnului Becali, că nu vrea să accepte.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care nu a acceptat, trebuia să plece de la club! Pleca de la club! Unde mergea? Îl dădea afară, ce să mai?! Păi îți spun eu sigur.

La Gigi Becali, dacă nu faci ce vrea el, nu mai ești și cu asta-basta! Pintilii nu și-a dorit și de asta îl apreciez. Pentru el va fi foarte greu în continuare”, a spus Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii după derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul roș-albaștrilor a criticat o decizie luată de cei doi responsabili de la conducerea echipei.

Gigi Becali s-a enervat că Pintilii și Strizu nu l-au inclus pe banca de rezerve și pe Andrei Dumiter. Latifundiarul din Pipera crede că Dumiter putea să rezolve meciul în absența accidentatului Andrea Compagno.

„Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și