Închide meniul
Foto

„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit: „Datoriile la fisc şi bănci sunt uriaşe!”

Publicat: 2 ianuarie 2023, 11:43

Reclamă
„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit: „Datoriile la fisc şi bănci sunt uriaşe!”

Jermaine Pennant a ajuns falit

Profimedia

Milionarul care a ajuns falit din cauza datoriilor. Acesta are datorii uriaşe şi nu şi-a plătit ratele la casă. Este vorba de fostul fotbalist de la Arsenal şi Liverpool, Jermaine Pennant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retras din activitate în urmă cu 5 ani, Pennant a fost declarat falit după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de lire sterline, scriu cei de la The Sun.

„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit

Pe lângă datoriile la creditori şi bănci, Jermaine Pennant ar avea restanţe şi la utilităţi. De altfel, un apropiat al fostului fotbalist a dat detalii despre situaţia în care se află Pennant.

„Datorează o grămadă de bani peste tot. Suma totală datorată este din 7 cifre. Datoriile pe care le are la fisc și la bănci sunt uriașe. Nu și-a plătit ratele la casă și probabil să va fi deposedat de proprietate.”, a declarat un apropiat al lui Jermaine Pennant, pentru sursa mai sus citată.

Fosta soţie a lui Pennant, curtată de Cristiano Ronaldo

Alice Goodwin, fosta soție a starului Jermaine Pennant, a vorbit despre presupusa legătură cu Cristiano Ronaldo. Între ea şi starul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a fost nicio legătură amoroasă.

Reclamă

Alice a rupt tăcerea într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram. Alice Goodwin, devenită celebră după ce a fost căsătorită cu Jermaine Pennant, fotbalist care a evoluat în cariera sa pentru rivalele Premier League, Arsenal Londra și FC Liverpool este model OnlyFans.

Alice Goodwin le-a mărturisit celor 350 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram că l-a refuzat pe fotbalistul de 36 de ani, care evoluează în prezent pentru Manchester United. „Te-ai cuplat cu Ronaldo?”, a fost Alice Goodwin întrebată. Răspunsul a fost clar „Nu, i-am dat cu flit, pentru că el nu este genul meu”, a dezvăluit aceasta în trecut.

Presa de scandal a încercat să îl „cupleze” pe superstarul lusitan cu mai multe vedete, înainte de relația sa oficială cu argentinianca Georgina Rodriguez.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au început să se întâlnească în 2017 și în prezent au o fiică împreună, dar locuiesc alături și de ceilalți trei copii ai golgheterului portughez. Alice Goodwin, ea și Jermaine Pennant s-au despărțit definitiv în 2020, după nouă ani petrecuți împreună, dintre care șase în postura de soț și soție.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:03 Gică Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător. „Va pleca, nu se 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și