Închide meniul

Inter – Napoli 1-0! Edin Dzeko a reaprins lupta la titlu. Prima infrangere pentru liderul din Serie A. Toate rezultatele zilei

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 23:57

Reclamă
Inter – Napoli 1-0! Edin Dzeko a reaprins lupta la titlu. Prima infrangere pentru liderul din Serie A. Toate rezultatele zilei

Inter - Napoli 1-0. Jucătorii lui Simone Inzaghi au reuşit să învingă liderul

Edin Dzeko a marcat golul victoriei / Profimediaimages

Inter – Napoli 1-0. Jucătorii lui Simone Inzaghi au reuşit să învingă liderul, pe Giuseppe Meazza, în etapa a 16-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obligaţi să câştige pentru a-şi menţine şansele la titlu, nerazzurrii au dat lovitura în primul lor meci din 2023. Singurul gol a fost înscris de Edin Dzeko, în minutul 56. Veteranul în vârstă de 36 de ani a scăpat din marcaj şi a marcat din centrarea perfectă a lui Dimarco.

Inter – Napoli 1-0! Edin Dzeko a marcat golul victoriei din derby

Napoli putea smulge in extremis un punct, dar Andre Onana a avut un reflex uluitor la şutul lui Raspadori, din minutul 90. A suferit astfel prima înfrângere stagională. AC Milan s-a apropiat astfel la numai 5 puncte.

Cu câteva ore înainte, Juventus a trecut cu scorul de 1-0 de Cremonese. Unicul gol al meciului a fost marcat de Milik, în minutul 90+1.

Într-un alt meci, Fiorentina şi Monza au remizat, scor 1-1. Pentru Fiorentina a înscris Cabral, în minutul 19, iar pentru Monza a punctat Carlos Augusto, în minutul 61. Tot miercuri, AS Roma a învins Bologna, scor 1-0, iar Lecce a trecut de Lazio, scor 2-1.

Reclamă

Napoli rămâne cu 41 de puncte la finalul etapei a 16-a. AC Milan are 36, în timp ce Juventus a adunat 34 de puncte. Inter este pe locul 4, cu 33 de puncte.

Rezultatele zilei din Serie A:

Reclamă 4 / 0/3

Salernitana – AC Milan 1-2
Sassuolo – Sampdoria 1-2
Spezia – Atalanta 2-2
Torino – Verona 1-1
AS Roma – Bologna 1-0
Lecce – Lazio 2-1
Cremonese – Juventus 0-1
Fiorentina – Monza 1-1
Inter – Napoli 1-0
Udinese – Empoli 1-1

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan, scor 1-2. Titularizat în poarta Milanului pentru duelul cu Salernitana, Tătărușanu nu a avut parte de emoții până în minutul 83.

Atunci, la o centrare bună a lui Lassana Coulibaly, goalkeeper-ul român a fost surprins de faza frumoasă reușită de gazde și a devenit simplu spectator.

Prea departe de minge pentru a interveni, românul nu a avut nicio șansă să evite golul, lăsând o bună parte din poarta sa descoperită. Federico Bonazzoli a înscris fără probleme și le-a oferit milanezilor un final tensionat de meci. Faza golului a reprezentat, totodată, primul șut pe poartă al gazdelor.

După această nesiguranță, șansele românului de a mai apăra sunt și mai mici, mai ales că milanezii au transferat un alt portar.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-0. Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și