Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan. Românul a primit gol la singurul șut expediat pe poartă de gazde

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 15:35

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan. Românul a primit gol la singurul șut expediat pe poartă de gazde

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana - AC Milan

Profimedia

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan, scor 1-2. Titularizat în poarta Milanului pentru duelul cu Salernitana, Tătărușanu nu a avut parte de emoții până în minutul 83.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, la o centrare bună a lui Lassana Coulibaly, goalkeeper-ul român a fost surprins de faza frumoasă reușită de gazde și a devenit simplu spectator.

Ciprian Tătărușanu, prins pe picior greșit în Salernitana – AC Milan

Prea departe de minge pentru a interveni, românul nu a avut nicio șansă să evite golul, lăsând o bună parte din poarta sa descoperită. Federico Bonazzoli a înscris fără probleme și le-a oferit milanezilor un final tensionat de meci. Faza golului a reprezentat, totodată, primul șut pe poartă al gazdelor.

Golul înscris de Salernitana poate fi văzut AICI.

După această nesiguranță, șansele românului de a mai apăra sunt și mai mici, mai ales că milanezii au transferat un alt portar.

Reclamă

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu! AC Milan a anunţat transferul oficial al altui portar

AC Milan a anunţat transferul oficial al lui Devis Estiven Vasquez, un portar columbian de 24. Astfel, şansele românului de a fi titular pe San Siro scad dramatic, chiar şi după accidentarea lui Mike Maignan.

„AC Milan e fericită să anunţe că Devis Estiven Vasquez Llach a fost transferat de Rossoneri de la Club Guarani. Portarul a semnat un acord valabil până în iunie 2026.

Născut în Baranquilla, Devis a debutat la Guarani în 2021 şi a adunat 28 de prezenţe pentru echipa din Paraguay în campionat şi trei în Copa Libertadores. Acesta a ales să poarte numărul 77″, se arată pe site-ul oficial al milanezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi aşa, italienii îl cer titular în continuare pe Ciprian Tătărușanu! În actualul sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat 12 meciuri în poarta celor de la Milan

Mario Ielpo, fost portar la AC Milan cu peste 100 de meciuri jucate în Serie A, susține că i-au plăcut evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu și că „Diavolii” ar trebui să conteze în continuare pe serviciile internaționalului român, până la revenirea lui Mike Maignan.

„A arătat că poate îndeplini acest rol. A jucat des, deci a spart deja gheața de mult. Nu este ușor să joci când știi că Maignan este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la AC Milan.

A prestat bine, a avut câteva scăpări, dar și-a făcut treaba. Există o diferență clară de nivel între cei doi, dar Tătărușanu a dovedit că este o rezervă de încredere. Nu aș aduce alt portar decât dacă aș ști că Maignan lipsește următoarele șase luni, pentru că nu poți să îl ai doar pe Tătărușanu în Champions League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și