Închide meniul

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii! Mihai Stoica: „Ne poate ajuta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2023, 8:28

Reclamă
Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii! Mihai Stoica: „Ne poate ajuta!

Gigi Becali îi oferă puteri depline lui Mihai Pintilii, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii. Mihai Stoica a anunţat că în cantonamentul din Antalya a făcut deplasarea şi Alin Stoica, antrenor la grupele de juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cantonamentul din Antalya vor face deplasarea şi 3 juniori. Este vorba de Alexandru Maxim, Mihai Toma şi de David Popa. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că, pentru a-i ajuta să se integreze mai rapid, a decis să îl ia şi pe Alin Stoica în staff.

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii

Au reale perspective de a rămâne la prima echipă. Chiar ne gândim serios să rămână în lot, pentru asta o să ne ajute şi Alin Stoica, antrenorul pe care l-au avut. A câştigat campionatul, 3-0 cu Hagi în finală, Cupă, 5-0 cu U Cluj în finală, Supercupă, 3-0 cu Hagi, deci a defilat pur şi simplu.

Dar i-am distrus echipa. Pe unii i-am dus la 2006, pe alţii la 2005 şi pe el (n.r. Alin Stoica) la 2005, dar acum l-am luat la prima echipă. L-am luat la prima echipă pentru că ne poate ajuta, un antrenor de foarte mare perspectivă”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Antrenamentele de la FCSB se schimbă radical! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Antrenamentele de la FCSB se schimbă radical! Mihai Stoica a dezvăluit cum se vor pregăti, de acum, jucătorii vicecampioanei României. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că formația patronată de Gigi Becali va avea câte un antrenor pentru fiecare compartiment: defensiv, median și ofensiv. Totodată, acesta a dezvăluit că, înainte de a face această schimbare la echipă, s-a consultat cu Cosmin Olăroiu.

„În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari. De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici. 

Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare. Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă.

Reclamă 4 / 0/3

După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și