Închide meniul

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii! Mihai Stoica: „Ne poate ajuta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2023, 8:28

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii! Mihai Stoica: „Ne poate ajuta!

Gigi Becali îi oferă puteri depline lui Mihai Pintilii, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii. Mihai Stoica a anunţat că în cantonamentul din Antalya a făcut deplasarea şi Alin Stoica, antrenor la grupele de juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cantonamentul din Antalya vor face deplasarea şi 3 juniori. Este vorba de Alexandru Maxim, Mihai Toma şi de David Popa. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că, pentru a-i ajuta să se integreze mai rapid, a decis să îl ia şi pe Alin Stoica în staff.

Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii

Au reale perspective de a rămâne la prima echipă. Chiar ne gândim serios să rămână în lot, pentru asta o să ne ajute şi Alin Stoica, antrenorul pe care l-au avut. A câştigat campionatul, 3-0 cu Hagi în finală, Cupă, 5-0 cu U Cluj în finală, Supercupă, 3-0 cu Hagi, deci a defilat pur şi simplu.

Dar i-am distrus echipa. Pe unii i-am dus la 2006, pe alţii la 2005 şi pe el (n.r. Alin Stoica) la 2005, dar acum l-am luat la prima echipă. L-am luat la prima echipă pentru că ne poate ajuta, un antrenor de foarte mare perspectivă”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Antrenamentele de la FCSB se schimbă radical! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Antrenamentele de la FCSB se schimbă radical! Mihai Stoica a dezvăluit cum se vor pregăti, de acum, jucătorii vicecampioanei României. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că formația patronată de Gigi Becali va avea câte un antrenor pentru fiecare compartiment: defensiv, median și ofensiv. Totodată, acesta a dezvăluit că, înainte de a face această schimbare la echipă, s-a consultat cu Cosmin Olăroiu.

„În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari. De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici. 

Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare. Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă.

Reclamă 4 / 0/3

După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali a mai adus un antrenor lângă Strizu şi Pintilii
  • Mihai Stoica a anunţat că în cantonamentul din Antalya a făcut deplasarea şi Alin Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și