Închide meniul

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:46

Reclamă
Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Emma Răducanu a părăsit în lacrimi turneul WTA de la Auckland

Gettyimages

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland. Sportiva cu origini românești s-a accidentat la turneul WTA 250 și ar putea rata ediția Australian Open din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a încercat să continue meciul, însă durerile au forțat-o să părăsească terenul în lacrimi.

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Favorită înainte de startul meciului cu Viktoria Kuzmova, din turul secund al turneului, Emma a început bine meciul. A câștigat primul set după numai 24 de minute, scor 6-0.

Ulterior, slovaca Kuzmova a echilibrat jocul și a reușit să trimită în „decisiv” meciul, după ce a câștigat setul al doilea cu 7-5. În debutul setului decisiv, Emma Răducanu a chemat imediat medicul, după ce a alunecat și a căzut pe gleza stângă.

Deși a încercat să revină, britanică s-a văzut nevoită să abandoneze, iar participarea la Australian Open este pusă sub semnul întrebării.

Reclamă

Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Emma Răducanu, la doar 20 de ani, are deja în palmares un titlu de Grand Slam, după triumful de la US Open 2021. Totuși, după acel moment, evoluțiile sale au fost modeste.

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Jucătoarea de tenis britanică de origine română Emma Răducanu a fost decorată, pe 29 noiembrie, de Regele Charles, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor. Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat „extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis. Ea a devenit în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele patru decenii.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și