Închide meniul

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:46

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Emma Răducanu a părăsit în lacrimi turneul WTA de la Auckland

Gettyimages

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland. Sportiva cu origini românești s-a accidentat la turneul WTA 250 și ar putea rata ediția Australian Open din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a încercat să continue meciul, însă durerile au forțat-o să părăsească terenul în lacrimi.

Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland! Sportiva cu origini românești s-a accidentat și ar putea rata Australian Open 2023

Favorită înainte de startul meciului cu Viktoria Kuzmova, din turul secund al turneului, Emma a început bine meciul. A câștigat primul set după numai 24 de minute, scor 6-0.

Ulterior, slovaca Kuzmova a echilibrat jocul și a reușit să trimită în „decisiv” meciul, după ce a câștigat setul al doilea cu 7-5. În debutul setului decisiv, Emma Răducanu a chemat imediat medicul, după ce a alunecat și a căzut pe gleza stângă.

Deși a încercat să revină, britanică s-a văzut nevoită să abandoneze, iar participarea la Australian Open este pusă sub semnul întrebării.

Reclamă

Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Emma Răducanu, la doar 20 de ani, are deja în palmares un titlu de Grand Slam, după triumful de la US Open 2021. Totuși, după acel moment, evoluțiile sale au fost modeste.

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Jucătoarea de tenis britanică de origine română Emma Răducanu a fost decorată, pe 29 noiembrie, de Regele Charles, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor. Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat „extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis. Ea a devenit în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele patru decenii.

 

Recomandări
  • Emma Răducanu s-a accidentat la Auckland
  • Sportiva a părăsit terenul în lacrimi și ar putea rata Australian Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și