Închide meniul
Foto

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans: „O parte din ură era pe faţă! A fost jenant!”

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2023, 15:43

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans: „O parte din ură era pe faţă! A fost jenant!”

Calvar pentru Alice Ardelea în Anglia

Sursa: Facebook Alice Ardelean

Calvar pentru o româncă din Anglia, după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Alice Ardelean este luptătoare MMA şi şi-a făcut cont pe platforma pentru adulţi OnlyFans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice Ardelean este o luptătoare MMA care se antrenează la o sală din Birmingham. Aceasta a avut parte de o reacţie dură din partea colegelor de sală.

Calvar pentru o româncă din Anglia

Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans și am continuat să arăt provocator. În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi. Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant.

Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a spus Alice Ardelean conform celor de la Daily Star, citat de libertatea.ro.

Alice Ardelean ar câştiga 10 mii de lire sterline pe oră.

Reclamă

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și