Închide meniul

Ce a putut spune fiul vedetei care a devenit cunoscută pe site-urile pentru adulţi. Toată lumea a rămas șocată după reacţia acestuia: „A fost o alegere destul de grea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 19:49

Ce a putut spune fiul vedetei care a devenit cunoscută pe site-urile pentru adulţi. Toată lumea a rămas șocată după reacţia acestuia: „A fost o alegere destul de grea

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu

Instagram Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu are un fiu, Richard (15 ani), și o fiică, Beatrice (16 ani). Băiatul a avut o reacție impresionantă când a aflat de ocupația mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu e vedetă pe site-urile pentru adulți

„A fost o alegere destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc. Probabil nu am mai fi dus-o la fel de bine acum dacă nu făcea asta. Oricum, ea ia tot timpul alegerile corecte”, a spus Richard Drăgulescu, la Prima TV.

Larisa Drăgulescu a spus că le-a cerut acordul copiilor ca să se apuce de videochat. Femeia a dezvăluit că fiul și fiica ei au fost foarte înțelegători.

„Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decid”, a spus și Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au fost căsătoriți multă vreme, dar au divorțat. În prezent, cei doi și-au găsit alți parteneri. Culmea, actualul soț al Larisei a preluat numele Drăgulescu. Ironia sorții e că acesta are același prenume, Marian.

Reclamă
Citește și:

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce a putut spune fiul vedetei care a devenit cunoscută pe siteurile pentru adulţi
  • Toată lumea a rămas șocată după reacţia acestuia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și