Închide meniul

„Sunt un geniu!” Pep Guardiola, reacție savuroasă după derby-ul Chelsea – Manchester City 0-1

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:56

Reclamă
„Sunt un geniu! Pep Guardiola, reacție savuroasă după derby-ul Chelsea – Manchester City 0-1

Pep Guardiola

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola a avut o reacție savuroasă după derby-ul Chelsea – Manchester City 0-1. Antrenorul catalan a amuzat pe toată lumea la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a fost întrebat despre schimbările efectuate în repriza secundă, care s-au dovedit decisive. Doi dintre jucătorii introduși după pauză, Grealish și Mahrez, au creat golul care i-a adus victoria lui City. Astfel, Pep Guardiola s-a declarat „un geniu”!

Pep Guardiola, reacție savuroasă după Chelsea – Manchester City 0-1

Sunt un geniu. La ultima conferință de presă, am fost întrebat de ce am făcut primele schimbări abia în minutul 87 în meciul cu Everton. Am luat notițe și m-am gândit la asta. Toți antrenorii vor să facă schimbări prin care să aducă un plus echipei.

Uneori, vezi că echipa ta joacă bine, dar e în dezavantaj pe tabelă, te gândești că nu are rost să faci schimbări”, a spus Guardiola, citat de as.com.

Manchester City, victorie crucială cu Chelsea

Golul lui City a fost semnat de Ryad Mahrez, în minutul 63, dintr-o centrare a lui Jack Grealish. Fotbalistul algerian a reluat în plasa porții mingea care s-a scurs prin careul lui Chelsea, profitând de ezitarea porarului Kepa.

Reclamă

Gazdele au trimis mingea în bară în minutul 44, când Chukwuemeka a fost aproape să îl învingă pe Ederson. În repriza secundă a fost rândul lui City să lovească bara, la lovitura de cap a lui Ake, din minutul 51.

Cum arată clasamentul în Premier League

Meciul s-a încheiat cu victoria lui Manchester City, scor 1-0, care a ajuns la 39 de puncte, la cinci lungimi de liderul Arsenal. Chelsea se află pe poziţia a 10-a, cu 25 de puncte.

1. Arsenal, 17 meciuri, 44 de puncte
2. Manchester City, 17 meciuri, 39 de puncte
3. Newcastle, 18 meciuri, 35 de puncte
4. Manchester United, 17 meciuri, 35 de puncte
5. Tottenham, 18 meciuri, 33 de puncte
6. Liverpool, 17 meciuri, 28 de puncte
7. Fulham, 18 meciuri, 28 de puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și