Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea iese la atac: „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 19:30

Soția lui Cristi Borcea iese la atac: „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Hepta

Soția lui Cristi Borcea iese la atac. Valentina Pelinel spune că a învățat cum să nu se mai lase afectată de „gurile rele”. Totuși, superba blondină (VEZI GALERIA FOTO) nu se poate abține uneori să nu le răspundă celor care o critică în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este fericită cu comunitatea de urmăritori pe care și-a creat-o pe rețelele sociale.

Soția lui Cristi Borcea iese la atac: „Răspund când sunt atacată fără urmă de bun simț!”

Soția lui Cristi Borcea s-a lovit însă și de vorbe grele aruncate de unii oameni, care înainte o supărau. Fostul fotomodel spune că a evoluat, iar acum știe cum să se descurce cu criticile.

„Oamenilor le place să vorbească, fie de bine, fie de rău. Eu apreciez încurajările și partea pozitivă, citesc ceea ce ne face bine și aleg să ignor vorbele rele. Înainte mă afectau și pe mine falsitățile emise despre noi, dar, cu timpul, am realizat că oamenii care vorbesc o fac pentru a se distrage de la problemele și nefericirea lor.

Acum, pur și simplu trec pe lângă mine. Nu înseamnă că nu răspund unde sunt atacată fără urmă de bun-simț, dar nu mă mai afectează nicio informație falsă. Am strâns în comunitatea mea din Facebook și Instagram oameni de calitate, care mă apreciază și mă susțin, și mă înconjor în cercul meu intim doar de persoane cu care rezonez”, a spus Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Reclamă

Cum l-a făcut Valentina Pelinel pe Cristi Borcea să uite de alte femei!

S-a aflat cum l-a făcut Valentina Pelinel pe Cristi Borcea să uite de alte femei. Milionarul român și-a făcut un renume de „cuceritor” de-a lungul timpului. Fostul patron al lui Dinamo se află la cea de-a 3-a căsătorie, iar în total are 9 copii.

Cristi Borcea pare să-și fi găsit, în cele din urmă, dragostea adevărată. Fostul fotomodel Valentina Pelinel l-a cucerit total pe milionar, iar cei doi au făcut pasul cel și s-au căsătorit în 2018.

Împreună, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au 3 copii: Milan și gemenele Indira și Irina.

Reclamă 4 / 0/3

Superba blondină a fost întrebată cum a reușit să-l „scape” pe soțul său de „statutul de cuceritor”. Valentina Pelinel consideră că totul a pornit de la o motivație interioară a lui Cristi Borcea.

„Cred că fiecare om se schimbă atunci când simte să o facă și, dintr-o motivație internă, nu sub presiunea unor factori externi. Exact așa cum spune și un motto în care eu cred: ‘Trebuie să te schimbi ca să fii la fel'”, a spus Valentina Pelinel, pentru sursa citată anterior.

Cu prima sa soție, Mihaela, Cristi Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și