Închide meniul
Foto

Cum a ajuns Valentina Pelinel să îşi părăsească fostul soţ pentru Cristi Borcea. Milionarul i-a dat viaţa peste cap

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2023, 14:20

Cum a ajuns Valentina Pelinel să îşi părăsească fostul soţ pentru Cristi Borcea. Milionarul i-a dat viaţa peste cap

Cum a ajuns Valentina Pelinel să îşi părăsească fostul soţ pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu / Colaj Hepta

S-a aflat cum a ajuns Valentina Pelinel să îşi părăsească fostul soţ. Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO) a anunţat ce s-a întâmplat în momentul în care l-a cunoscut pe Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel s-a căsătorit prima dată, în 2007, cu Cristian Boureanu. A divorţat de el în 2014, iar patru ani mai târziu a fost dusă la altar de Cristi Borcea. Nu i-a putut rezista milionarului român.

Cum a ajuns Valentina Pelinel să îşi părăsească fostul soţ

Valentina s-a ferit să anunţe de când a început o poveste de dragoste cu fostul patron al lui Dinamo. Totuşi, a recunoscut că l-a admirat încă de când l-a văzut prima dată.

„(Reporter: Înainte să fiți împreună, tu și Cristi ați fost prieteni. Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că te-ai îndrăgostit, de fapt, de el?) Nu aș putea numi un moment exact, pentru că totul a curs natural și lucrurile s-au legat de la o zi la alta.

Cristi este un bărbat extrem de carismatic, este imposibil să nu îl remarci sau să nu îi admiri personalitatea puternică și energia pe care o emană. L-am apreciat de la primul moment când l-am întâlnit, dar sentimentele mele au evoluat pe parcurs în mod firesc și treptat.

Reclamă

Ne-am cucerit reciproc, și, în timp, sentimentele s-au intensificat și au condus către relația puternică pe care o avem„, a declarat Valentina Pelinel pentru viva.ro

Boureanu nu s-a ferit şi a comentat zvonurile că ar fi fost înşelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea. Acesta a spus că relaţia dintre cei doi ar fi început încă din 2011.

Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu.

Cristi Borcea l-a lăsat pe Cristian Boureanu fără soţie

Fostul patron al lui Dinamo a recunoscut că, în momentul în care a văzut-o pentru a doua oară, a decis să facă tot ce depindea de el pentru a fi împreună cu Pelinel.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și